Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 12, 2007 Wychodze na balkon i widzę tyle zielonej trawy oświetlnoej popołudniowym słończem. Czuję ciepłe powietrze. Ale nie mogę z tego w pełni korzystać. Mogę na chwilę wyjśc na balkon. Mogę nawet wyjść na dwór i pochodzić sobię po tej trawie. Ale tęsknie spoglądam w dal, skąd dobiegają stłumione odgłosy miasta. Marzę o tym, żeby z czystym sumieniem, a przynajmniej głową wolną od zmartwień korzystać z trawy, słońca. Najlepiej nie samemu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zauroczona Andrzejem z Biłgor. Napisano Czerwiec 13, 2007 ty też jesteś super. Cudowny facet. Taki , który erekcje ma dopiero po tym jak ukochana wyrecytuje tomik poezji romantycznej. Lubie takich delikatnych i wrażliwych chłopców. Takich którzy na widok zachodu słońca rozpłaczą się na tak piękny widok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zauroczona Andrzejem z Biłgor. Napisano Czerwiec 13, 2007 zamiast gadać o romantyzmie lepiej zwal konia w kiblu a potem idź na miasto, złap jakąś laskę za cycki i wyruchaj ją w krzakach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zauroczona Andrzejem z Biłgor. Napisano Czerwiec 13, 2007 Co za durny PODSZYWACZ powyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach