Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona zona

oddam w dobre rece mego meza - wspisujcie sie

Polecane posty

Gość znudzona zona
gry komputerowe bo dzieci tej jescze nie mialy jak mu mowie ale ta jest od lat 18 to nic to poczeka na nich ...

Gość anka 888888
a ja mojego nie oddam!!!

to mój ideał -serio dołoże ci swego -dopłace wady mojego : -śmieciarz i bałaganiarz-----ja też - to by się nauczył przy mnie - mnie nikt nie przebije - sprawdzone !!!! -nie gotuje ale dużo je (nie jest gruby)-- tak jak ja - świetnie gotuje ale nie znosze - brat sam się nauczył - to i twój chłop by się nauczył - to nie wada !!! -nie opuszcza klapy w kiblu-- to fakt problem - ale mame nauczyłam - to jego też - to mnie doprowadza do szału - to bardzo trudne - ale dam rade :) -pali jak smok-- ja też - wiec - bede miała zawsze fajki - to zaleta :) -śpi do południa a po południu ma wolne-- cała ja - swtaje około 12;00- wiec się dogadamy :) -gromadzi rózne dziwne rzeczy i mówi słodko;PRZYDA SIE - ja zbieram stare banknoty - to tez jakieś dziwactwo ps. Agdzie te wady ????? Czekam - jak na razie to ideał :) daj go tu - czekam - mam 27 lat :)

Gość Sol Angelika
moj to tez ideal sprzata , uczy sie gotowac , daje mi pieniadze na co tylko chce , jest kochany , wzrusza sie kiedy czytam mu ksiazki przy ktorych becze , pierze i sklada wszystko do szafy , biega po zakupy , rano wstaje pierwszy i jak mnie budzi sniadanie mam juz zrobione :D no cud nad cudy

Gość ginger23
ja tez chce takiego

Gość Sol Angelika
takiego to trzeba sobie wysiedziec na necie :) ooo ja oczy zepsulam czekajac na niego #1 ale warto bylo :) dzis jestem najszczesliwsza mezatka na swiecie :D

Gość dołoże ci swego -dopłace
:D :D do powiem>>>>>> wydaje ci się ,że to ideał :P zanim ugotowałabys obiad już by zniknął z gara -a o fajkach zapomnij -ja też palę więc on chowa swoje po kątach i wypala moje a potem trzeszczy za duzo PALIMY zbierasz stare banknoty -zaraz by je powymieniał na częsci komputerowe (to jego hobby,pasja ) -a jeśli chodzi o bałagan to nikt go nie przebije !!!!!przysięgam ci na kolanach !!!!-bo ty chyba nie chowasz pod kaloryfer syfiastych skarpet a w szafie z czystą pościelą nie upychasz połamanej wędki i jakiegoś zardzewiałego zasilacza:O??? Więc ostrzegam!!!!! jak sie zdecydujesz to wysyłam solidnie zapakowanego!priorytetem! co by nie dał nogi z transportu i nie wrócił jak nie spłacony weksel!!!!! A i REKLAMACJI NIE UWZGLEDNIAMY!!!!!!!!!!

Gość no i tak
Ja mojego też oddam, z doplatą. Nawet auto dodam, tylko niech sobie któraś go weźmie. :O

Sol Angelika>>>>>>JAK MI SIE UDA TRANZAKCJA Z MOIM TO ILE WOłASZ ZA SWEGO???????????????????

PRZEBIEG MOJEGO 35 L

Gość O nie Agelika
Ja daję więcej :)

Gość UWAGAWNIEMANIJE-czy jakos
Sprzedam faceta... Tanio.... data pierwszej rej.78r.Egzemplarz okazowy,duże gabaryty,tył zgarbiony,poduszka powietrzna z przodu,ropniak,możliwość jazdy na gazie,wrażliwy na pedały,drążek położony centralnie-prawie niewidoczny,najlepiej posuwa na obwodnicach,na trasie wszystko jak leci.Porządnie stuknięty,dużo pali,niemiłosiernie śmierdzi z tylnej rury.Zapas gum GRATIS! >

Gość wy jakies chore jestescie ...

no coś ty serio ,serio????

Gość Zajebiste zajebiste
:D:D:D:D:D

Gość Zajebiste zajebiste
uśmiałam się jak nie wiem :D Swojego też chętnie oddam. W sumie sprząta, je co sobie zrobi, cichy (ciągle w drugim pokoju). :D

no właśnie jak chcesz się rozerwać to się zamieńmy -chociaż nadrobie zaległości w czytaniu a nie będziesz się nudzić ?

Gość Zajebiste zajebiste
Dołożę.. nie wiem czy do mnie ale ja jakoś nie chę się zamieniać. Oddam chętnie i pobęde trochę sama :)

no a co na to cała reszta >?????????? wszystkie takie strasznie happy"""""""

o nie moja droga tak dobrze to nie ma!!!!!!! jak się nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma! -albo zamiana albo niech se siedzi w tym drugim pokoju...

Gość znudzona zona
no wlasnie nie pisalam o aksesoriach meskich mojego meza no wiec z rana moze zawsze .... wieczorem w sumie tez jak nie leci jakis mecz lub jak nie gra na kompie posladki ma zadbane w koncu chodzi na silownie ...

Gość Zajebiste zajebiste
ale naprawdę mój jest pocieszny. W niczym nie przeszkadza :)

Gość znudzona zona
aha na kosmetyki nie zaluje na piwo tez nie ha ha....

Gość Zajebiste zajebiste
No dobra w sumie mój też może zawsze :)

Gość no i tak
Mój jest idealny dla tych co nie chcą albo nie moga, no wiecie... co to je głowa wiecznie boli. :D Auto stare, ale auta mi bardziej szkoda niż jego. Jednak moja determinacja nie ma granic!!

ech !!!cisza bo chyba wszystkie coś pitrasza swoim w wiekszości leworęcznym panom:P mój buszuje w garażu i pewnie zrobił tam juz straszny pierd...ik:O jutro pewnie nawet rowerka dla dziecka nie znajde ;0

Gość znudzona zona
no ktora go chce bo go opyle na Alegro...

Gość szalona32
Czesc dziewczyny !A moze ktoras z Was chce mojego meza?spokojny ,malomowny i ciagle zmeczony.

no dobra ...wszystkie pogadałyśmy troche i co ??????? jednak trochę lubimy tych swoich klamociarzy -nudziarzy-obiboków psuji itd ??? czy nie ??