Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona zona

oddam w dobre rece mego meza - wspisujcie sie

Polecane posty

jeśli to do mnie było,to zaczepka chybiona ,bo nie to jest tematem :p

Gość szalona32
No to ktora ktora wezmie mojego meza -lenia,przynajmniej na jakis czas !

Gość taa a ty przez ten czas
pewnie będziesz sie byczyć ????????????????

Gość ja chętnie dopłacę
Ooooo tak> Ja bym się chętnie pobyczyła wtedy :D

Gość pierniczycie
trzy po trzy para piętnaście. :O Oddajecie na żarty, bo bardzo przecież "kochacie" tych swoich leniów, brudasków itp. Ja pierdolę!! Miło by wam było, gdyby oni to przeczytali? Ja bym oddała mojego na poważnie i piernicze, czy to przeczyta czy nie. Wy tylko zakładacie idiotyczny topik, żeby popierdolić. Chyba sie przerzucę na allegro. Może tam ktoś kupi tego dupka. :O

Gość szalona32
Alez ja tez nie zartuje,myslalam cala noc o tym i mam zamiar oddac go na jakis czas i zobaczyc czy za nim zatesknie.Oczywiscie troche sie bede byczyc i zajme sie w koncu wiecej soba i moze kims jeszcze......

Gość Ja dałam mojemu
przeczytać :D Śmiał się razem ze mną :D

Gość dołoże ci swego -dopłace
Hej kobieto!!!! czy ty na żartach się nie znasz ?????????? OCZYWISCIE,ze kochamy tych swoich bałaganiarzy!!!!! ale to nie znaczy ,ze nie wolno nam pogadać sobie -nigdy nie ma tak jak sobie ktos wyśni... A ja swojego tez oddałabym jakiejś wrednej zołzie ale na miesiąc i ciekawa jestem czy doceniłby wystarczająco moją osobę i to ,ze ma zawsze wszystko uprane -wyprasowane-dobry obiadek-dziecko zadbane itd

Gość znudzona zona
ok zaczynamy licytacje kto sie zapisuje... dawac chlopow

Gość szalona32
Witam ponownie !Ne moglam wczesniej przylaczyc sie do licytacji bo musialam mezusiowi ugotowac obiadek itd.Teraz on spi wiec moge go komus podrzucic,oddam za darmo ale ostrzegam jest leniwy i bardzo nudny.

Gość szalona32
A niech to ,wiedzialam ze mojego chlopa zadna nie bedzie chciala-szkoda.

Szalona, ja twojego wezmę. Z pracy wracam po 20 często, więc na gotowanie to nie mam czasu, chyba że w weekendy, wtedy tak, ale czasami też mam zajęty. Wiec twój (a chwilowo mój :) ) bedzie siedzial o suchym pysku. Na sprzątanie też nie mam za dużo czasu. Pranie wrzucam do pralki, ale nie chce mi się wieszac. Robi to obecny mój (trzeba będzie wykombinowac, co z nim zrobić na czas zamiany). Jesli ty swojemu obiady gotujesz, pierzesz i prasujesz, to powiem Ci, że po tygodniu u mnie, będzie na skrzydlach wracal do Ciebie :)

Gość szalona32
Swietnie,jestes moim ratunkiem,dzieki.Jak sie zdecydujesz Twojego oddac na jakis czas to zglos sie do mnie ,przygarne go -ha ha ha

Jak masz Polsat Sport to z moim nie powinno być problemów. Jak większość facetów lubi schabowe i ziemniaki. Pranie sam wiesza, ale pralki nie ustawi :) naczynia do pochowa i nawet zmywarkę włączy (czasami zapomni o tabletce). Jest inteligenty, w miarę dowcipny, romantyczny w ogóle, nic a nic, wylewny tez raczej nie jest. To jak, bierzesz?

Gość LLafiryndaaaa
ale macie beznadziejnych facetów zeby mi ktos dopłacał, nie zainteresowałbym się ciekawe po co wychodziłyście za mąż??????????????

Gość szalona32
Pewnie ze biore !!! Tylko jest problem nie mam Polsatu Sport.Mam tylko Polonie i itvn bo ja mieszkam za granica ale jakby mu nie przeszkadzalo sluchac szwabskich programow sportowych to by bylo niezle a schabowe mu tez zrobie.

Gość szalona32
Do LLafiryndaaaa......bo przed slubem niewiedzialysmy jacy beda....a zreszta nie znasz sie na zartach

No jak będa grali w piłkę to chyba wystarczy. A Twój ma jakieś zalety? Nawet się zaśmiałam, jak przeczytałam, jakiego mam beznadziejnego faceta :D Ale za to przystojny i Lafiryndzie na pewno też by się spodobał

Gość LLafiryndaaaa
takie zarty pochodzą z rzeczywistości kobiety, które mają fajnych facetów nie opowiadają takich rzeczy znaczy można tylko współczuć

Gość szalona32
No moj czasami naczynia pomyje i cos slodkiego powie jak mu sie przypomni oczywiscie a tak pozatym to idzie jeszcze wytrzymac. niektorzy ludzie sa naprawde za powazni az mnie to smieszy.LLafiryndo wiecej poczucia humoru bo zycie jest dosc powazne,trzeba sie czasami troche posmiac.

Gość LLafiryndaaaa
mam poczucie humoru ale swoj zwiazek traktuje poważnie i nie widzę powodu, z jakiego miałabym się wyśmiewać z mojego męża. mam fajnego faceta, którego kocham i który jest najlepszy ze wszystkich facetów, jakich spotkałam kocham jego uśmiech i poczucie humoru wspieralismy się w trudnych chwilach akurat z dobrego związku nie ma powodu drwic a w kazdej bajce jest ziarnko prawdy, zapewne każda z Was widzi coś kiepskiego w swoim facecie i wyzywacie sie tutaj.... czy to śmieszne?

Gość szalona32
Tak to jest smieszne,tylko zawsze musi sie ktos znalezc do niepotrzebnej krytyki,na kazdym topiku oczywiscie.Nie wmawiaj mi ze masz az takiego wspanialego bez wad faceta bo zaden czlowiek nie jest bez wad.Ja mam wieksze wady od mojego meza i razem sie z tego smiejemy.

Gość szalona32
Ide spac ,bo juz sie ciemno zrobilo i asfalt zwijaja-ha ha zycze wszystkim dobrej nocy i milych snow. Jutro dalsza licytacja,moze moj maz odda mnie w dobre rece ....

Gość znudzona zona
do LLafiryndaaaa chyba cie w zyciu poczucie chumoru opuscilo wspolczuje...

Gość szalona32
Witam dziewczyny,mam nadzieje ze juz wstalyscie,milego dnia wam zycze i dalej takiego fajnego poczucia humoru.Licytacja nadal trwa.

Gość znudzona zona
nie moglam wczesniej wpasc na pogawedke , ale tez bym chciala zeby to miejsce bylo miejscem licytacji i fajnej zabawy oraz zebysmy mogly sie wyzalic na tych naszych facetow pozdrawiam

Gość grazynka swinka
oj pusto chlopy pouciekaly nie ma co licytowac

u mojego trudno znalezc widoczne wady no ale jak sie ktos uprze to: - myli daty-raz czekal na MS w czercu...ale rok wczesniej - czesto o czyms zapomina(ale prosi zeby przypominac) - codziennie pije- a to piwko a to brandy :D - rzucal skarpetki kolo wozka ale...przestal i to sam chyba, bez gadania - marudzi ze w necie za duzo siedze, nie wysilam sie z gotowaniem, zapominam o praniu i takie tam :D z zalet - pracuje -dba o mnie i dziecko -wszystko w domu umie zrobic i czesto robi :D