Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dana1245

RACHUNEK ZA TELEFON...A WINDYKACJA

Polecane posty

Gość dana1245

Kochani, mam niezapłacony rach. za telefon stacjonarny. To 600 zł. Spłacam tę kwotę w ratach , połowa już zapłacona. Czy grozi mi windykacja. Dodam ze nie umawiałam się na spłaty z Mulimediami tylko sama sobie je ustaliłam. Teraz dzwoni do mnie baba i mówi, ze tak nie wolno i że będzie odłączenie telefonu i KOMORNIK Jak to jest? Przecież na ich konto wpływają pieniądze. Podaję numer abonenta i numer faktury. Czy baba ma rację? Dodam, że pierwsza moja rata jeszcze im nie wpłynęła bo zapłaciłam wczoraj. Poradzcie mi....

Gość płać jak możesz
i ile możesz. Przecież spłacasz?! Nic ci nie zrobią według mnie

Gość windykacji tak szybko
nie zrobią. jak będzie wpływać kaska na konto firmy to spoko. A te konsultatki to zawsze tak straszą by szybko wyciągnąc kaskę

Gość no nie wiem nie wiem wszystko
u nich możliwe

Gość daj spokój..............
spłacaj im ratami dla Ciebie wygodnymi. Oni ci ustalą ratzy po swojemu i możesz nie wydolić. A komornika tak od razu do ciebie nie przyślą. Przecież jest procedura.

Gość Zaplacic musisz
nie ma rady, nikt tobie nie odpuści. A poza tym jak mozna nabic tyle pieniędzy i liczyc, że jakos to będzie, chora jesteś czy co ?

Gość Byłem w podobnej sytuacji..
Z tym ze miałem rachunek na 456zł czy cos kolo tego:( I nie skończylo sie to zbyt wesolo:O

Gość spłacaj jak spłacasz i już
w czym problem? Przecież wpływają pieniądze na ich konto. Gdybyś wcale nie płaciła ani złotówki to inna sprawa, czyli komornik. A tak? Przecież masz kwit ze płacisz. Uważam , że nic ci nie zrobią.

Gość majka majka
o co ten raban nie kapuję? skoro 1. płacisz podając numer faktury i swoje dane 2. spłacasz co do grosza To przecież OK. Mają te wpłaty na swoim koncie. A jakbyś tam poszła do firmy telekomunikacyjnej to nie wiadomo, czy w ogóle by chcieli rozłożyć Ci na raty a tak przynajmniej płacisz. Telefon odłączają po miesiącu, więc spłać w ciągu miesiąca by się nie doczepili. Jak np do 15 czerwca masz płatność to spłać najpozniej do 14 lipca i po kłopocie. Nie wyłaczą ani nie zrobią egzekucji skoro SĄ WPŁATY Takie jest moje zdanie.