Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna swojego chłopaka

Jestem szczęśliwa!

Polecane posty

Mam wspaniałego chłopaka, jest dla mnie taki dobry, opiekuńczy, poświęca się dla mnie i kocha mnie! nie myślałam, że w życiu spotkam kogoś tak wspanialego! bylam w trudnej sytuacji, sama az tu pojawil się on... jak anioł. dziś się przy nim rozpłakałam ze szczęscia. nie zasługuję na takiego faceta a jednak jest mój... nie wiem jak ktoś taki jak on chciał taką zwykłą dziewczynę jak ja? musiałam się podzielić z kimś moim szczęsciem! tak, jestem szczęśliwa!!! :):):)

Gość no to fajnie

Gość nawet nie wiesz jak Ci zazdros
zczę:) Pozdr🌻

Gość krakowianknana
a nie jestem ciapowaty, nie zapewni ci bezpiecznestwa fizycznego i potrafi się z tobą bawić?

Gość a skad jestes

Gość koniczynka35
powiedz prosze czy jestes z Polkowic?

wszyscy znajomi powyjeżdżali za granice (anglia, holandia), nawet mój nawiększy przyjaciel i przyjaciółka. było mi strasznie smutno. znalazłam dzięki niemu prace jednak nie jest mi łatwo. na początku nie traktowałam go poważnie (bałam się zranienia, nie chciałam się angażować) jednak z czasem widzę, że nie ma czego sie bać! taki chlopak to skarb. robi wszystko dla mnie, kupuje kwiaty, chodzimy na spacery, jezdzimy do zoo, do kina, chodzimy razem do kosciola, mowi ze mnie bardzo kocha i daje mi tego dowody. spokojny, mily, uczynny, dobry, uczciwy, inteligentny, zaradny itp, itd. nie pali, nie pije (czasem jakies piwko ale b rzadko bo codziennie do mnie przyjezdza autem wiec nie moze). dziś siedząc z nim w aucie rozpłakałam się. nie zasługuję na takiego chłopaka.. myślałam, że ideały nie istnieją a jednak :) dla mnie to ideał. calkiem inny od reszty chlopakow - nie cwaniakuje, nie upija sie, nie oglada za innymi dziewczynami. żyć nie umierać! mam dla kogo żyć, jestem szczęsliwa. wystarczy mi on, nie chcę niczego innego. życzę każdemu z was takiej połówki! ja dłuuuuuuuugo na niego czekałam. pamiętajcie dla cierpliwych wszystko przychodzi z czasem :) pozdrawiam!

nie jestem z polkowic :P BMI 20 czyli w normie :)

Gość koniczynka35
❤️

Gość ech ja taki jestemmm
ale taki model jak ja juz nie jest popularny zbytnio;)

ja na swojego chłopaka w ogóle nie zwróciłam uwagi. pomyślałam sobie: "fajny chlopak ale nic szczegolnego". ale jak go poznalam to zmienilam zdanie! teraz na najpiekniejszego modela bym go nie zamienila. jest wyjątkowy, nie da się go podrobić hehe :) kiedyś się śmiałam, że będę mieć chłopaka z róznym kolorem oczu i on takie ma hehe. taki dziwoląg ale jaki kochany eheh :)

Gość balbinkaa
zazdroszcze, tez bym tak chciala :)

Gość ona quasi italiana
tez jestem szczesliwa i nie bede sie z tym kryc

Gratuluje! :D ja tez mam ideala, przekonuje sie o tym codziennie od 2 lat :D I tez na poczatku nie myslalam, ze to tak bedzie... :)

Gość zzzzzzz
a skad jest Twój facet?

Gość pomaranczko jesli
jest tak naprawde to gratuluje :) mylace jest tylko to ze masz pomaranczowego nicka a identyczny pomaranoczwy nick jeszcze dzisisaj pisal ze jej chlopak flirtuje z innymi :|

Gość ja też...........
:))................

Gość Do Dziewczyny chłopaka
czyli do autorki: a moge spytać ile na niego czekałaś? Bo ja też czekam długo i juz zaczynam tracić nadzieję.

Gość jak dlugo czekalas na milosc
i ile masz lat?

Gość Deexmc
To sie ciesz, bo zauroczenie kiedys minie i juz nie bedzie taki idealny ;) "nie oglada za innymi dziewczynami." we wszystko, co napisala, moge uwierzyc, ale w to, nie uwierze :P moze robi to tak, ze tego nie widzisz ;)

Gość sdajhgfjhgfhgdfshgsdgfdgdgdfyg
الجامعات

Gość maly
podziwiam odwage wpisywania slow jestem szczesliwa-ja bym sie bala zapeszyc zycz eszczescia,ale ono nie lubi gdy sie znim ktos tak panoszy