Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patuńka

do znajacych sie na zwiazkach mam problem chyba sama z soba help

Polecane posty

Gość patuńka

a wiec z natury jestem bardzo zazdrosna o swojego chlopaka, nasz zwiazek-prawie 3 lata, bardzo burzliwy, podobne charaktery itdale jak narazie wielka milosc. i tak oto pewnego dnia moj facet pojechala do kumpal na urodziny sam bo ja go nie lubie i jego taka znajoma wypila za duzo i sie do niego konkretnie dostawial ;/ podobno bylo tak wersja mojego faceta ktory na 2 dzien zaraz wszystko mi opowiedzial ze powiedzial jeje do sluchu, ze ma dziweczyne itd od tej pory nienawidze tej laski-taki juz mam charakter, a okazalo sie ze ona jest wlasnie z tym jego kumplem i mamy gdzies razem jechac ;/ czy ja nie ejstem za wredna i nie przesadzam :( moj chlopak mi mowi ze tak wlasnie ejt i ze nie lubie jeo znajomych ale jakmam ja lubiec wrrr

pakaż, która jest lepsza :) i tyle, zazdrością nic nie osiągniesz....takim gadaniem do faceta tez nie....bedzie o Tobie myslal, jak o zakompleksionej....

Gość patuńka
hmm chyba masz racje przeciez skoro jest moj to moj mam problem z ta zazdroscia ;/ wrecz chorobliwa :( dziekuje

Zadbaj o siebie, wyeksponuj wszystkie walory....zobacz, jaka jesteś piękna....czy on może na inne patrzec???? chyba nie ;)

Gość patuńka
dzieki :)

Gość i naucz się zasad interpunkcji
do cholery !!!!

Gość a ja owszem nie dalabym
pokazac, ze jestem zqazdrosna, ale nie chodziloby mi juz o zazdrosc,lecz o fakt przevbywania w towarzystwie klamczuchy , laski, ktora nie ma zasad.Czy ten kumpel wie,ze jego dziewczyna takie numery odstawia? nie chcialoby mi sie w jej towarzystwie przebywac i udawac,ze wszystko gra tj jezdzic na wspolne wycieczki.

Potraktuj może ten wyjazd jak wyzwanie :) Jedź pokaż klasę ,a tym samym utrzyj jej nosa :) Zobaczysz Twój men będzie zachwycony nie mówiąc o Tobie :) Powodzenia :)

dziekuje dziewczyny to spotkanie najprawdopodobniej w ten weekend ;/ wrrr hehe ale jetem pozytywnie nastawiona pokaze klase i nie bede wredna musze panowac nad soba :) poprostu jestem na nia wsciekla bo sama jestem inna nigdy bym sie nie dostawiala do zajetego faxceta