Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_albo_i_nie

Czy ktoś mógłby mi pomóc????????????????????

Polecane posty

Gość zalamana_albo_i_nie

sprawa wygląda następująco: powstrzymywaliśmy sie z chłopakiem przez prawie tydzień od seksu (ponieważ miałam dni płodne, ale i tak zawsze jak to robimy to mamy gumki) więc dziś rano gdy zauważyłam że mój śluz jest biały i gęsty poleciałam do Niego jak na skrzydłach z całą paczką gumek u Niego zużyliśmy już 3 (tzn robiliśmy to 3 razy) ale mieliśmy ochote na więcej więc zrobiliśmy to bez zabezpieczenia jakiegokolwiek i on skończył czy powinnam się bać? (śluz biały i gęsty świadczy niby o dniach niepłodnych ale szczerze mówiąśc boje sie bo to był pierwszy dzień takich dni) co o tym myślicie? są jakueś szanse na to że jestem w ciąży?

Skoro robiliscie to 3 razy w gumce to 4 raz tez trzeba bylo zalozyc. Oj bedziesz miala stresa, po co tak ryzykowac. Mimo wszystko powodzenia. Pozdrawiam

Gość zalamana_albo_i_nie
a co mieliśmy założyć skoro w paczce są tylko 3 ? :O

Gość zalamana_albo_i_nie
mielismy do wyboru jedynie opakowanie po parówkach ( w które chlopak sie nie zmiescil- bo to bylo opakowanie po bobaskach)

Gość zalamana_albo_i_nie
to podszyw, wiadomo mógłby mi ktoś coś doradzić?

Gość 000
ale czego oczekujesz od ludzi na forum? Nikt ci nie powie czy jestes w ciązy czy nie. Jesli to był pierwszy dzien po dniach płodnych to szanse są dosc duze na ciążę. Trzeba było leciec po nastepne gumki ;)