Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bob123456

Czego ona milczy!!!!!!

Polecane posty

czeka na twój odzew:) moze na miły sms:) w koncu to facet ma zabiegac o kobite:)

Pasujemy do siebie jak dwie krople wody ona to wie i ja to wiem , chodzimy do jednej klasy ,od 7 mieciecy jestesmy soba zainterwsowani po 2 misiacach zaprosaiłem ja na sylwestra , poczatkowo wyraziła zgode i mówiłe ze przyjdzie , ale zaczeło cos kombinować ze kolezanka jest chora itp, po jakims czasie dowiedziałem sie ze ze poszła do kogos innego na noc sylwestrowa nazwijmy go Pan X, wiec przestałem ja podrywac bo myslałem ze ma mnie daleko gdzies. Ale po jakims czasie to ona zaczeła do mnie startować ,nie wiedzaiłem o co jej chodzi dopiero po jakims czasie zrozumiałe ze jej na mnie zależy , zauwazyłem to dopiero gdy ona straciał juz nadzieje , wieć ja zdecudowałem sie ja zaprosic na mecz ale tez cos zaczeła kombinowąxc i w koncu odmówiła .Po 2 m-sc rozmów głownie przez gg zdecydowałem sie ja zaprosic do kina o o dziwo poszła bez zadnego zastanowienia , i było widac po niej ze jest zadowolona i kilkakrotnie dziekowała za zaproszenie , oraz

oraz wyraziła chec kolejnych spotkań , ale po 2 dniach od spotkania w kinie od blisko 2 dni nie daje zadnych znaków życia tak jakby sie odcieła od śwaita :/ własnie przed chwila dowiedziałem sie przed chwila od kolegi że Pan X odprowadzał ją do domu !!!!!!! Więc czego ta kobieta chce odemniem!!!! CZy ja jestem jakimś przystankiem dla niej w poszukiwaniu lepszego faceta !!! bo ja juz sam nie wiem!!:/

mecz mało interesujący jest:P a kino? fajnie:) fajne wazne ze nie trzeba daleko jechac do kina jak wiadomo ze money brak;) wiec kino w miscie lub miescie obok r. moze byc:) no i co dalej? ona ci cos napisała esa a ty nic?:)?

i własnie po 3 dniach zdecydowałem sie wysłac sms -a czy by gdzies nie poszła i odmówiła tłumaczac sie ze do babci jedzie wysłałem drugiego pytaja sie kiedy bedzie mogła czekam na odpowiedz od 10 h a na gg trż jej nie moge zastać!!

A Tobie zależy? uzależnij to od tego jak bardzo... bo jak niezabardzo - to daj sobie spokój.. a jak nie.. no to chyba nic nie poradzisz . Wyjaśnic sie jej sytuacji nieda. napewno gra tu role niezdecydowanie. (niefajna sprawa. ale moze byc dobrze)

taka histroiiaa czyli spotyka sie z toba i z nim.. randkuje z dwoma a potem wybierze z ktorym bedzie pomow z nią

Gość *************************
przeciez to oczywiste,czemu nikt o tym nie pisze z kobietami tak jest,jak jest ktos na kim jej nie zalezy to bedzie sobie pogrywac jak wlasnie z toba robi,bo w sumie nie ma nikog ciekawego na horyzoncie,albo nikt sie o nia nie stara jezeli ty sie wycofujesz,to nagle jej sie ciebie zachciewa,bo nikt sie nia juz nie interesuje i wtedy ona ci daje sygnal,ze cie potrzebuje,ale tak naprawde tak nie jest,sam widzisz ze jak juz na to zareagujesz to ona znowu "ucieka" nie warto sobie zawracac nia glowy i nie reagowac na jej zagrywki jestem kobieta i czasami mialam takie zagrywki;)

Gość to sa jak najbardziej
przyziemne stworzenia tylko im się w dupie poprzewarcało:P