Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska zona....

SIK PROSTY A HONOR MężCZYZNY

Polecane posty

Gość ciekawska zona....

Z jakiej to przyczyny faceci mają takie wielkie problemy z trafieniem do sedesu?? Nie mówię, że dokładnie z trafieniem dokładnie do muszli , bo to się jednak często udaje w jakimś stopniu- (muszę sobie poironizować, bo mnie to denerwuje) ale czy muszą się bawić tymi swoimi siusiakami tak żeby wszystko było opryskane?? Ciekawe ilu mężów w domach samych myje muszlę klozetową.. Inaczej jakoś bardziej staraliby się pewnie...

Gość billyy
A jak coś z innej beczki Dzisiaj w pracy poszedłem do ubikacji wysikać się. Stanąłem koło pisuaru i w tym momencie wszedł mój kolega z pracy i stanął koło sąsiedniego pisuaru. Ja zacząłem właśnie sikać, a on nie. Stał tak i nic nie robił, chociaż rozpiął rozporek. Normalnie nic nie robił. Ja skończyłem, a on dalej nic. Specjalnie przedłużałem moment odejścią od pisuaru, żeby zobaczyć co on zrobi. A on nic. No to wreszcie sie zebrałem i zacząłem myć ręce, nasłuchując przy tym co on robi. Nic nie robił. Wreszcie zapiął spodnie i odszedł od pisuaru i też zaczął myć ręce w sąsiedniej umywalce. Nie rozumiem tego. To po co on tam w ogóle przyszedł jak nic nie zrobił?

Gość ciekawska zona....
a co mnie twoj kolega obchodzi?????????

Gość beda woly pedzic
przyszedl popatrzec na Ciebie ;)

Gość ciekawska zona....
Chłopy sikać prosto to mój apel!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość moze on
sie wietrzył?:D albo zapomniał po co przyszedł:P

Gość beda woly pedzic
prosto !!!!! to chyba tylko kobiety potrafia :D

Gość dzidzia juz stara
co za durny temat,przeciez wiadomo ze faceci szcza nie prosto,brudasy sa i kibel kobieta zawsze jest zmuszona czyścic

Gość ...............--
nawet na pomaranczowo sie boje wystąpic :D masz racje dzidzia :D

Gość moj całe szczescie robi siusiu
na siedzaco

Gość dzidzia juz stara
Mój to dobrze że jeszcze wodę spuszcza po sobie :D tylko tyle dobrego mogę o nim powiedziec:p

Gość Mój też robi siku na siedząco
poprosiłam go o to i po prostu się zgodził, bez problemu

Jeżeli poznasz kobieto zgodnego faceta to będzie się zachowywał nawet bezszelestnie ale Wy kobiety nie lubicie i nie chcecie takich \'bezszelestnych\' facetów , z reszta jaki to jest facet , który sika na siedząco ? Zapewne powiesz kobieto, że to pedał albo jakiś METRO ? Jak Ciebie kobieto facet porządnie przeleci to dopiero masz kobieto dobre zdanie na temat faceta, jak przed spaniem oberwiesz kopa w żyć od faceta i będziesz wiedzieć, że wątroba boli to znaczy, że wagina swawoli to poczujesz się ważna i potrzebna , nie wsydź się kobieto , daj Polakowi znać, że chcesz i potrzebujesz :) Jeżeli będziesz odciągać \'swój stan\' to już za pół roku tu u nas się zjawi 500 tys. chińczyków na budowach , przyjadą w większości kawalerowie, być może z chińczykiem zechcesz być niż z polakiem ale to już Twoja sprawa.

Gość kurcze eeeeeeeee
to jest upodlenie faceta zeby sie godzic zyc niezgodnie z natura

Gość haerte b
no tak