Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA SAMOTNY

CO ZROBIĆ ABY WRÓCIŁA DO MNIE DZIEWCZYNA

Polecane posty

Gość JA SAMOTNY

Heja chodziłem z swoją Ex 9miesięcy w zeszłym tygodniu ona mnie życiła powiedziała ze się w niej coś wypaliło. Przez ostatnie 2 tyg mieliśmy małe sprzeczki ale nie były az tak wielkie aby to zakończyć. Ktoś jej powiedział ze nasz zwią zek nie ma szans na przetrwanie bo ona jest 3 lata starsza a co za tym idzie już nie lubi imprezować ani wychodzić z znajomymi. To wprowadziło pewną monotonie do naszegop związku. Teraz nie wiem co mam zrobić wiem tylko zę chce z nia być. Wiele osób mi mówi zebym zerwał z nią kontakt ale ja się boje ze to sprawi ze ona całkowicie o mnie zapomni a znowu jak bym do niej poszedł i pogadał to by mogło ja zniechęcic CO MAM ZROBIĆ

znajdz sobie mlodsza dobrze ci radze, po ilus latach bycia razem jakbyscie sie zestarzeli to nie bedzie juz dla ciebie taka atrakcyjna jak na poczatku i zaczniesz szukac mlodszej, ladniejszej- i po co to ?zranisz ja a siebie znienawidzisz POZDRAWIAM! 3maj sie

Gość klawiatura moja
tez myślę, ze mlodsza lepsza. facet powinien miec mlodsza kobiete a nie starszą, tak mysle. pozdrawiam

Gość Monicaaa
3 lata to nie aż tak dużo ja jestem od swojego partnera starsza o rok,mój brat ma żonę starszą o 3 lata i bardzo się kochają.Chodząna imprezy jak mają czas i chęć.

Gość do samotnego
Nie czytaj głupich rad poprzedników.Szczególne głupie są słowa, że facet "powinien" mieć młodszą kobietę [sformułowanie przedpotopowe] :D Nie zawsze jednak tak jest. Jeśli serce Ci mówi kochaj tą a nie inną, nie przechodź obojętnie. Starzejemy się wszyscy; czas dla wszystkich biegnie jednakowo, a zrywanie z kimś tylko z powodu różnicy wieku jest niedojrzałe i pozbawione sensu. Każdy ma jakieś obawy, ale jeśli ma je co zrobi ten młodszy kiedyś, to lepiej nie wchodzić w takie związki, niż zrywać po latach bo cera u partnera nie taka. Puste to i nie przemyślane :P W ten sposób można by zmieniać partnerkę co parę lat bo przecież NIKOGO tak naprawdę starość nie ominie :D Jeśli więc jest jeszcze szansa na spotkanie z nią i porozmawianie szczerze, co do niej czujesz - zrób to bo miłość tak łatwo zaprzepaścić, kiedy zwraca się uwagę na to "co ludzie powiedzą", a nie słucha się swojego serca. Pozdrawiam.

Gość ignoruj ją
nie proś , nie błagaj , nie opkazuj że ci żal , spotykaj sie ze znajomymi i żyj towarzysko . Zawsze jak dziewczyny nas rzucaja to pławia sie w tych naszych cierpieniach ibłaganiach , moja siostra jest mądra babka i jasno mi powiedziała olej a sama do ciebie przyjdzie. Fakt sprawdziło sie , tylko że ja juz nie miałem ochoty powodzenia stary7

Gość Ja SAMOTNY
Wszyscy mówią ze wiek nie ma znaczenia i ja to wiem ciazy mi to troche ale za kilka lat już wogle tego nie zauwarze bo ja sam terz już się wyciszam tu chodzi o to CO MAM ZROBIĆ aby ona do mnie wróciła bo czuje zę to ziązek na dłuższą mete.Nie wiem czy do niej iść bo czuje ze nie podała mi prawdziwego powodu przez który ze mną zerwała Wogle nie wiem czy ta rozmowa ma jakis sens czy to moze ją jeszcze bardziej do mnie zniechęcić

Gość Ja samotny
Dzięki za wasza rady nadal mam mętlik w głowie ale mocnomi pomogliście Dzięki!!! Jak ktoś by miał jakieś jeszcze rady to z chęcią ich wysłucham