Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tess25

bezmozgowe dziewczyny.......

Polecane posty

wielbicielka Nowego z miasta to jakies nawiedzone glupie babsko......

Gość zgadzam sie tess
zgadzam się podciagnęłabym także wszytkie chore wielbicieki "nigdy nie miałem dziewczyny 23"... żałosne takie lizusostwo. :O

Gość rurociąg
fanki "faceta" i "onana"... Trudno znaleźć większych pajaców...

Gość zgadzam sie tess
nie wspomne już o wielbicielkach Idealisty te dziołchy to juz ponizej krytyki :O stupid girls

Gość si sisi
to sa glupie cipki

Za to Tobie \"tess25\" widzę że ktoś zrobił solidne pranie mózgu. Co zabrakło tabletek na uspokojenie czy może to są \"te dni\". Zanim zaczniesz krytykować popraw sobie makijaż bo urodą może coś w życiu zdziałasz bo inteligencja... no cóż pozostawia wiele do życzenia.

popieram w 100% wypowiedz Nowy .... od siebie dodam , ze nawet nie macie odwagi być czarne - wice tym bardziej jesteście żałosne :(

Nie \"tess25\" napisała na czarno ale w taki sposób jak dzieci z podstawówki: \"Jesteś głupi\" i co to ma być za krytyka :O

Gość zgadzam się z tess
ja nie mam czarnego nicka nie potrzebuje takowego juz niedługo beda wymagac imienia i nazwiaska pod postem :O zdania nie zmienię, laski, które tworzą jakiś chory, wirtualny harem są nawiadzone. jakby nie potrafiły sobie znaleźć faceta w realu. :O zachowują się jak idiotki masturbując się jakiś banalnym flirtem na ekranie monitora. rozumiem kogos lubić, nawet wirtualnie... ale zakladać topiki tp. uwielbiam Cie "tu nick kolesia" albo umów się ze mna na sex", "tu nick kolesia" jest wspaniały itp. TO JEST ZAJEBIŚ.CIE ŻAŁOSNE!!!

do postu z 11:42... Czarny nick to nie imię czy nazwisko jedynie forma sprawdzenia jak bardzo poważnie mam Twoją wypowiedz traktować. Szczególnie w takim temacie jak ten, w którym obraża się innych forumowiczów. Daje do zrozumienia czy jesteś tu nowa czy może dałaś się już poznać na forum przez swoje wypowiedzi w innych tematach. Przecież forum to nie tylko pisanie postów ale też się je czyta. Chyba nieeeee :O Skąd ty możesz o tych dziewczynach wiedzieć jakie są w realnym świecie. Bo ja bym nie wyciągał tak szybkich wniosków, tylko z powodu tematów, które zakładają. Zresztą co Ciebie obchodzi ich prywatne życie. Czyżby Ci się światy pomieszały. Na palcach jednej ręki nie da się policzyć bardziej głupawych tematów ale jednak nikt nie podnosi takiego szumu. Dlaczego ???? Pozdrawiam 🖐️

Poza tym jest oddzielne forum na, którym można zgłaszać topiki do usunięcia. Więc zamiast marudzić jak stara panna zadaj sobie trud i skorzystaj ze swojego prawa a nie kłapiesz jęzorem. No chyba że nie masz nic więcej do powiedzenia na forum, prócz obgadywania i najeżdżania na innych. To rozumiem i takie topiki też są potrzebne.

Gość zgadzam się z tess
a co mam myslec o dziewczynie, która pisze: umów się ze mną na sex, spotykamy sie w hotelu, robimy swoje i nasze drogi sie rozchodza... no wybacz... dlaczego ja mam miec o kims takim dobre zdanie, skoro ona sama takowego o sobie nie ma... bo gdyby miała to, by nie zamieszczała takich pseudo ofert matrymonialnych i poszukała sobie chłopaka w realu a nie umawiała się na sex z kims kogo nie widziała na oczy. a wszytko to robiła w otoczce jakiejś chorej fascynacji kimś kogo nie zna i o kim gówno wie... rozumiem, że według ciebie to jest super inteligentna, myslaca i wartosciowa kobieta. w moich oczach wychodzi na załosną desperatkę. Ty wiesz swoje a ja swoje. i git. pozdrawiam. 🖐️

Gość zgadzam się z tess
A co do pomieszania światów to bym się z Tobą kłociła. Bo to własnie Ty wydajesz się brać to co dzieje się na kaffe zbyt powaznie. Obgadywanie, najezdzanie?? Liczysz topiki? T jest forum. Tu sie wyraza swoje opinie i swoje zdanie. Trzeba sie umieć zdystansować a nie waczyc z kazdym internautą, który ma inne zdanie. Ja mam bardzo ciekawe zycie w realu i kaffe jest dla mnie rozrywka do której sie potrafie zdystansować dlatego śmieszą mnie ludzie, którzy mylą śiat wirtualny z rzeczywistoscią i zaczynają szkać w nim cos czego tam nie ma i nie powinno byc... np. sex-przygód czy miłosci... :O

zgadzam się z tess..... czy naprawdę wydaje się Tobie że dziewczyna, która to napisała to na poważnie. No wybacz przecież jesteśmy na erotycznym. Co miała napisać choć razem upieczemy ciasto i rozejdziemy się do domu. Tak Twoim zdaniem byłoby porządniej. Tak? Nie wiem ale odnoszę takie wraże że chcesz by każdy tu był taki prawdziwy jak w świecie realnym. Jak by miało tak być nikt by tu nie pisał. Tu nie chodzi o inteligencje tylko o dystans z jakim do pewnych spraw się podchodzi. 🖐️