Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klawiatura moja

Biblia Szatana

Polecane posty

Gość klawiatura moja

czy są tu osoby, które przeczytały Biblię Szatana i mogą coś o niej powiedzieć.Ja dopiero niedawno dowiedziałam się o istnieniu takiej Księgi i chciałabym od osób orientujących się w temacie dowiedziec się czegos więcej.zapraszam do dyskusji (temat bądz co bądz kontrowersyjny)

Gość klawiatura moja
szczególnie interesuje mnie przyprawianie rogów

Gość klawiatura moja
ale mnie pan Zygmunt miejscowy żul sponiewieral swoja knagą. normalnie szatan z niego nie kogut.

Gość wnuczunia.
nic specjalnego ta Biblia Szatana, zwykle Biblia duzo lepsza. po co takie glupoty czytac :)

Gość klawiatura moja
o dzięki :-) szczególnie interesuje mnie czy jest tam coś o czarcich odbytach

Gość do wnuczunia
linken nie działa :(

Gość klawiatura moja
to wyżej to podszywacz,proszę nie zwracać na niego uwagi,ja nie wypowiadam się w ten sposób

Gość klawiatura moja
Niczym wytrawna smakoszka burgundzkich win przechylam do ust zawartość kaczki w pokoju 106 Szpitala Klinicznego nr 2 w Radomiu i delektuję się pienistym moczem, a dzięki mojej podzielnej uwadze czytam jednocześnie poradnik "ABC młodego pingwinologa" co powoduje u mnie potężną erekcję jelita grubego. :classic_cool: Ps. To nie podszyw!

Gość klawiatura moja
ukończywszy tę poranną degustację wskakuje obunóż do pełnego basenu by wybiec raźno w podskokach zostawiając piekną grafikę na szpitalnych pawimentach godną samego Picassa

Gość 694694576746
Fajne teksty

Gość klawiatura moja
No to super. mam juz Biblię Mojego Pana Szatana :) dzisiaj w nocy zrobię w moim psychiatryku czarną msze i zaproszę wszystkich schizofrenikow, takich jak ja, ale bedzie sie dzialo :p

Gość klawiatura moja
tylko musze jeszcze uprosic sanitariusza Zenka by mi dzis w nocy dal spokoj.

Gość klawiatura moja
bo Zenek jak to Zenek, znowu bedzie chcial mnie od tylu popukac :)

Gość aaaaaNie
Nie czytajcie tego, to zgubne

Miałam tą księge w ręku ale jej nie czytałam,słyszałam o niej wiele złego i jak negatywnie odbiła się na czytajacym.Pozatym zło mnie nie interesuje więc nie czytała.

Gość hmm tak tak...
z tego co pamiętam kiedyś w polskiej wersji gadanej, lektorem był wokalista zespołu KAT. Chyba jeszcze na kasetach :P

Gość opowiadacie bzdury
Wbrew pozorom jest to bardzo etyczna książka. Ale trzeba najpierw przeczytać zamiast kierować się tytułem:O

czytałem Crowleya i Mein Kampf/ Moja Walka/ i muszę przyznać, że nie jest to bełkot. Crowley bez przygotowania filozoficznego może sprawiać wrażenie bełkotu. podobnie jak Lenin. Natomiast gdyby Mein Kampf było wydrukowne bez nazwiska autora ciężko byłoby odgadnąć , kto to pisał, ja miałem wrażenie że autorem jest W Gomułka, albo jakiś radziecki ideolog.

Gość odczytaj!
jak nie chcesz mieć wielkich problemów w życiu to lepiej tą pozycję wyrzuć do kosza na śmieci. Ta książka może na Ciebie wpłynąć bardzo negatywnie, możesz nawet skończyć w pierdlu za swoje czyny. Lepiej się zastanów zanim wejdziesz w świat okultystyczny, z niego wyjść nie jest łatwo!