Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka23

nie wiem co sie dzieje..pomocy...

Polecane posty

Gość kulka23

okres spoźnia mi sie już jakieś 6-7 dni... nie wiem ile dokładnie bo mam nieregularne cykle...ok 30-33dniowe, prawie zawsze spóxniał mi sie 2-3 dni, czasem nawet 4 dni...ale to było normalne... ostatni okres dostała 5 maja i to 19 dni po wczesniejszym (tamten był 18 kwietnia...) czy mogę być w ciąży??

Gość pyzatka
tak na pewno jesteś w ciąży

Gość eeeeeeeeee
a było coś? Skąd ten niepokój...

Gość redka.
A skąd my mamy wiedziec czy jestes w ciazy? Poczekaj jeszcze z tydzien i zrob test ciązowy.

Gość kulka23
było, było dlatego ten niepokój... zawsze zabezpieczaliśmy się gumką, no i zawsze kończył na zewnatrz...staramy się uważać. nie mam pojecia co mnie tak roregulował dlatego boje sie... może któras z was miala podobne problemy... stres mnie dopał...

Gość kulka23
moze zrobic test? zeswiruje zaraz...

Gość ja ja teraz ja
zrób test nie pytaj na kafe co masz zrobić bo zaraz ci nagadaja

Gość no właśnie//
jeśli było z gumka i nie pękła czy się nie zsunęła to wszystko jest ok. Sama piszesz, że masz nieregularnie. Nie zawracaj sobie tym głowy. Będzie na dniach okres.

Gość ja ja teraz ja
zrób test nie pytaj na kafe co masz zrobić bo zaraz ci nagadaja

Gość redka.
no i dobrze ze nagadaja,co my wrózki że mamy wiedziec czy jest w ciazy? Sama powinna wiedziec zeby zrobic test...

Gość kulka23
wiem wiem ze nagadaja... ja zes tersu szka wsparcia...raczej otuchy i pocieszenia ze wszystko bedzie dobrze (niby nie jestem głupia nastolatką ale na dziecko planowałam za jakies 3-4 lata dopiero...) gumka nam sie nie z suneła i nie pekła, ale zdarzyło u sie wejść raz czy dwa tak dosłownie na chwilę bez...ale dosłownie na chwilke..a teraz od myslenia głowa boli....i stres pogarsza sprawe...

jak okres ci się spóźnia to zrób test po prostu :) nie będziesz się denerwować

Gość kulka23
"sama powinna wiedzziec zeby zrobic test" wiem ale po 7 dniach to może być jeszcze mało wiarygodny :(

Gość kulka23
dziś jeszcze poczekam ale jutro zrobie...

nie gadaj - mnie wyszedł 5 dni po terminie @ skąd te przesądy że nie wyjdzie to nie rozumiem może nie wyjść przed terminem @ ale po???

Gość no właśnie//
no ale jak miałas okres 5 maja to dziś jest 40 sty dzień. Miałaś wczesniej takie długie cykle?

Gość kulka23
muehehe a Ty widzę bedziesz mamą...? ja tez chce byc...ale jeszcze nie teraz...

Gość kulka23
do 40 nie dochodziło.... kiedys miałam 27-28 dniowe a później wydłuzyły sie 30-34 dni... wszystko biore pod uwage, stress, upały... itp.--pocieszm sie jak moge...

Gość kulka23
powtarzam sobie ze nie jestem i mój chłopak twierdzi ze nie ma takiej opcji...ale jakby coś...to żebym sie nie martwiła-tylko jak tu sie nie martwić...

Gość redka.
dobry test wyjdzie nawet w dniu spodziewanej @.

Gość no właśnie//
idz do apteki i kup test. Będziesz wiedzieć na czym stoisz.

Kulka masz 23 lata tak? Nie martw się na zapas tylko naprawdę leć po test - jeśli opóźnienie jest wynikiem np. stresu, to denerwując się teraz i tak oddalasz @ Jak test ci wyjdzie negatywnie to odetchniesz i może nerwy puszczą i dostaniesz :) albo będziesz musiała szukać innych przyczyn

Gość kulka23
muehehe gratuluję:) tak 23 a własciwie to niedługo 24, podobno to najlepszy wiek ale ja palnowałam (palnowaliśmy) dopiero za 3-4 latka, teraz kończe studia i chciałam troche popracować... dopiero wczoraj zaczełam o tym mysleć, tak czekałam cały czas, a od wczoraj to zawładneło to moimi myslami... a Ty ile latek...? wyczekane maleństwo? jaki test jest najbardziej wiarygodny?

maleństwo wyczekiwane jak najbardziej (pierwsze) mam 29 lat więc już chyba najwyższy czas ;) i chyba zdążę przed 30 urodzinami :D o teście pisałam wyżej (mamatest)

Gość gfhg
jezu co za pytanie durne idz do ginekologa dziewucho

Gość kulka23
no najwyzszy czas-z tym sie sie zgadzam!:) ja tez chce pierwsze urodzic przed trzydziestką....ale mam nadzieje ze nie 7 lat przd trzydziestką... chociaz swiat sie nie zawali bo mam na kogo liczyć, ale wolałabym byc bardziej niezależna....przynajmniej finansowo..ech... pobiegne kupić test wieczorem i tak słyszałam ze najlepiej zrobic rano... mam nadzieje ze wyjdzie negatywny... chłopak mnie pociesza bo jego kolegi dziewczynie też teraz spoźnił sie dokładnie 7 dni...

ten mój test można po terminie @ zrobić o każdej porze dnia :) może spokojna noc przyniesie ulgę ;)

Gość kulka23
może masz racje... boje sie jak cholera albo jeszcze bardziej...