Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addola

harmonet a ziołka

Polecane posty

Gość addola

MAM ZAMIAR STOSOWAC TABLETKI TYLKO CZEKAM NA PIERWSZY DZIEŃ MIESIACZKI. SA TO MOJE PIERWSZE TABLETKIA ANTY. MOJE OBAWY SA TAKIE CZY NIE MA JAKICHS PRZECIWSKAZAN JESLI PIJE DUZO ZIÓLEK PRZEWAZNIE SA TO RONEGO RODZAJU ODCHUDZAJACE , POBUDZAJACE TRAWIENIE ITD. CODZIENNIE JAKIES PIJE I CZY TO NIE BEDZIE DZIAŁAŁO UBOCZNIE NA DZIAŁANIE TABLETEK BO TE ZIOŁKA POPROSTU SZYBCIEJ WSZYSTKO WYPŁUKUJA Z ORGANIZMU JESLI KTOS TAK MA TO PROSZE O PORADE.

1. Nie pisz capsem, w necie to oznacza krzyk2. Ziółka przeczyszczające odpadają, bo tabletka się źle wchłonie (albo nie wchłonie) i nie będziesz zabezpieczona

Gość addola
no dzieki , tak własnie przypuszczałam :(a powiedz mi jeszcze bo widze ze masz orientacje w tej materii ,czy picie alkoholu moze miec jakis wpływ na osłabienie działania?

Picie alkoholu - nie, ale nienależy popijać alkoholem, zmienia się metabolizm przyjmowanych leków (tak samo jak przy popijaniu sokiem grapefruitowym).Najlepiej popijać jest wodą, lub słabą herbatą.

Gość addola
no to wiem o tym , tylko chodziło mi nie o popijanie ale ogólnie o picie np na jakies imprezie itd