Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AITEC

ZARECZYNY

Polecane posty

Gość AITEC

Witajcie mam do was wszystkich ogromna prosbe podsuncie mi jakis naprawde orginalny pomysl jak oswiadczyc sie kobiecie ktora wniosla w moje zycie poprostu cudowne dni. Jak dotad nie bylo w moim zyciu takiej kobiety jak ona i juz nie bedzie Prosze o pomoc POZDRAWIAM

Gość lela34
mój mąż oświadczył mi się w pracy wpadł nagle i zaciągnął mnie w najbardziej widoczne miejsce ukląkł i wykrzyczał że zawsze był pewny siebie i teraz tez chce mieć pewność bo zmieniłam jego życie i jego i on już nie chce by było inaczej...bez kwiatów prawdziwych ale z kwiatami ORIGAMI i takim pierścionkiem że gwiazdy mi sie pokazały w oczach...no co miałam odpowiedzieć jak moje koleżanki zrobiły to za mnie...:):):)

Zabierz swoją ukochaną na jakąś wycieczkę np. do Egiptu, a jeśli nie masz zbyt wielu funduszy to gdzieś w góry lub nad morze, zorganizuj jakiś miły wieczorek i zaskocz ją pierścionkiem. Zaskoczenie zawsze skutkuje. Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Gość Niewidzialna Ręka *
To zależy, jakim temperamentem odznacza się Twoja ukochana Kobieta. Jeśli nie lubi zbyt szokujących niespodzianek, możesz wszystko zorganizować w zaciszu domowym, z kolacją, prawdziwym szampanem i kwiatami, wśród których możesz ukryć pierścionek. Pierścionek możesz również "ukryć" na talerzu z jakimś wymyślnym (pysznym) daniem - w miejscu widocznym ale nie na pierwszy rzut oka. Jeśli natomiast jest spragniona mocnych wrażeń, zafundujcie sobie skok ze spadochronem, podczas którego możesz się jej oświadczyć :)

albo przygotuj w domu romantyczna kolacje, zapal mnostwo swiec kup wielki bukiet czerwonych róż i sie oswiadcz:) tak po prostu:)

Gość koko_szanel
mój nie był specjalnie oryginalny :-) Zaskoczenia też nie było raczej. Ale było miło. Zrobił to w wigilię....