Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaaaa

mam juz to w dupie!!!!

Polecane posty

Gość zawiedzionaaaa

juz mi sie znudzilo i mam to w dupie. To co lansowane jest w mediach jest straszne. Dziewczyna musi byc szczupla zawsze umalowana bez problemow usmichnieta, zawsze chetna na seks, a w dupie z tym!!! Jestem jaka jestem i jak jakiemus sie nie podoba to niech spada!!!!!Dziewczyny nie katujcie sie tak dla nich nie warto trzeba byc sobą !! ! ! !

Gość szowinistyczna świnia
poza Rubensem,który niestety już nie żyje.

Gość karol wielki ogromny
NO tak jak sie wpieprza ciastka , slodkie buleczki ,tluszcz na brzuchu rosnie, rozstepy coraz wieksze, ubrania w sklepie dla XXXXXXXL-ek sie kupuje to najlatwiej powiedziec ze jest sie na nie wspolczesnej modzie i ze ma sie dosc. Cos za cos-jaki tryb zycia taki wyglad. Do konca zycia bedziesz samotna i niechciana co bedzie jeszcze poglebialo Twoja frustracje:)

holaaaaaaaaaaaa to ze ktos wazy 65 a nie 40 to jest tłuscioch????????? ja waze 65 przy 182cm wzrostu ale za to w biodrach mam 100!!! i nie uwazam sie za gruba a wrecz przeciwnie mówia ze jestem za chuda ale nie o mnie tu autorka nie napisala ze jest gruba wiec o co haloooooooooooo???? a pozatym tez mnie wkurza lans szkieletów czy wy sie nie zastanawiacie ile mlodych dziewczyn wpada w anoreksje i czym to sie konczy????????????????????????????

a pozatym mialam kiedys kumpele ktora wazyla 98 i byla pulchniutka jak beczulka ale byla najbardziej symaptyczna najbrdziej wesola osoba pod sloncem :)