Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marfi

Dlaczego jestem sama??

Polecane posty

Gość Marfi
Tiruriru- - - niestety twarz jest tez w porządku, a w zasadzie to główny atut. Pod kopułą zero nie mam, nawet stypendia naukowe dostaje.. Jak facet nie chodze, seksapil mam, bo co krok o tym słysze, moja siostra o meza nawet zazdrosna sie zrobila.. Wiem ze to brzmi głupio, tak są wieksze problemy, ale ponoc nic piekniejszego niz milosc na czlowieka nie czeka...

Gość ciekawe to co piszesz

Gość Tiruriru
wychodzi, ze ideal. masz szczęscie w takim razie. To przejmuj inicjatywę. Moze kup sobie koszulkę z jakims fajnym przeslaniem(jestem wolna czy szukam ksiecia czy inne tiruriru) Spoglądaj ukradkiem na wybranca ecc. albo umow sie przez neta(wtedy bedzie jasne ze wolna jestes i na randce bedziesz)

Gość 16.49
jakbys była taka ładna to byś sie nie mogła opedzić od facetów , takie dziewczyny jak są same to tylko dlatego że maja duże wymagania i czekają na kogoś naprawde wyjątkowego przypuszczam ze jesteś pasztetem :)

Gość ciekawe to co piszesz
no wlasnie, wychodzi na to, ze jestes idealem. Tylko czy tak jest naprawde. Czy moze masz o sobie zbyt wysokie mniemanie...

Gość Tynkaa
Szczerze to ja bym nie chciala takiego idealu, ktorego jedynym problemem byloby to, ze jest tak piękny i inteligentny. sama mam tyle wad(jak to czlowiek) i dobrze jest. czasem jedno pomarudzi czasem drugie. a taki ideal to nie moglby mnie zrozumiec. calkowity brak empatii. wszystko mu wychodzi: piękny, mądry, uroczy, stypendium dostaje, najlepsza praca. taki pomnik z muzeum jak dla mnie. nie dziękuje. idealy to fatalny wybor.

Gość seni....
Ale nikt Cie nie podrywa, czy podrywaja tylko ci, ktorzy Tobie sie nie podobaja?

Gość Spoooken
pewnie szukasz takiego samego idealu a takie rzeczy to tylko w bajkach.

Gość Marfi
Przeciez ładne dziewczyny też mają facetów..A cechą ładnych dziewczyn jest niestety jeszcze głupota (tak nie zawsze)...A może ciut mądrzejsza i ładna to już jest mieszanka nieakceptowalna?

Gość Marfi
Seni - pozwol ze nie bede ujmowac w kategoriach "podrywania" głupich zaczepek na temat piersi, gwizdów z aut i takich tam. Bo to raczej tak zwany wandalizm interakcyjny a nie podrywanie. W związku z powyższym nikt mnie nie podrywa.

Gość seni....
Oczywiscie, ze chodzilo mi tylko o podrywanie na poziomie ;)

Gość zzzzx
"A cechą ładnych dziewczyn jest niestety jeszcze głupota (tak nie zawsze)." wiesz co , jak ulegasz takim stereotypom w stylu ładna=głupia albo blondynka=głupia to tylko sobie wystawiasz świadectwo swojego IQ :) powiedz mi jak wygląd zewnętrzny obojetnie ładny czy brzydki może sie przekładac na madrość ,inteligencje ? jakbyś nie załapała to było pytanie retoryczne więc nie odpowiadaj :)

Gość ona quasi italiana
moze jestes przemadrzala i to odstrasza

Gość ostatnia niedziela
wybierz mnie wybierz mnie [to się przypadkiem nie nazywa na osiołka ze Shreka]