Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marfi

Dlaczego jestem sama??

Polecane posty

Gość Marfi

Witajcie. Idac ulicą mijam ciagle zakochane pare. Pary ludzi ładnych, brzydkich, starych, slowem kazdy kogos ma. A czemu ja nie mam? Mam znajomych, którzy ubostwiają moje poczucie humoru, energie, optymizm i wieczny uśmiech. Wyglądam jak szablonowa modelka. Wszystcy obracają sie za mną na ulicy, dokładnie kazdy facet w przedziale wiekowym 15-80 lat. Ale nikt nigdzie nie zaprosi, nikomu to nie przyjdzie do głowy.. Chociaz ja jestem otwarta i chętna na propozycje. Dlaczego tak jest?

Gość wklej fotke
to powiem Ci dlaczego :P

Gość Nadijka1234
coś musi być z tobą nie tak skoro zainteresowanie wzbudza tylko twój wygląd, a w związek nikt nie chce się ładować ale nikt tu ci nie powie co to jest, no bo cię nie znamy pewnie się spodziewasz odpowiedzi w stylu: jesteś taka piękna i wspaniała, że wszyscy myślą że nie mają co do ciebie startować itp i boją się ciebie... a to taki zabobon jest :P nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. piękne, interesujące dziewczyny nie mogą opędzić się od wielbicieli :P

Gość Marfi
wiesz, ja nie wiem co jest ze mną nie tak, nikt nie zwrocil uwagi na jakąs dziwną cechę mojego charakteru, wrecz przeciwnie. Czy moze niektórzy ludzie po prostu muszą byc sami zeby krajobraz nie był zbyt monotonny?

Gość zbieracz desek

Ale w tym, że faceci boją się pięknych kobiet też jest sporo prawdy. Wyjątek stanowią może tylko Ci \"przystojniacy-podrywacze\". Ja akurat jestem normalnym, przeciętnym facetem i też mijam codziennie ładne kobiety, niektóre nawet zwracają na mnie uwagę, ale zawsze mnie coś hamuje żeby do takiej kobiety podejść. Zwykle myślę sobie, że jak taka ładna, to na pewno kogoś ma, poza tym bałbym się, że taka kobieta długo przy mnie nie wytrzyma i zacznie rozglądać się za innymi. To dlatego być może wiele ładnych kobiet jest samych.

Możliwości są dwie - albo masz coś paskudnego w charakterze, co odraża facetów (może jesteś zbyt wyniosła, zbyt pewna siebie?), albo jak kolega pisał wyżej - faceci się Ciebie boją. Ale nie przejmuj się, skoro jesteś tak ładna jak piszesz, to prędzej czy później ktoś się na pewno Tobą zainteresuje :)

Gość zgadzam sie z on_bez_nicka
100 %prawdy.Zreszta sam sie o tym przekonalem ze rzeczywiscie tak jest

Gość E4N
"pewnie się spodziewasz odpowiedzi w stylu: jesteś taka piękna i wspaniała, że wszyscy myślą że nie mają co do ciebie startować itp i boją się ciebie... a to taki zabobon jest nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. piękne, interesujące dziewczyny nie mogą opędzić się od wielbicieli " tylko ze ci wielbiciele, to z reguly pragna taka kobiete na jedna noc a nie na staly zwiazek.

Gość xxxxxxzuz
prawda jest taka ze czesciej w parach chodza paszkwile

Gość sek w tym

Gość E4N
"100 %prawdy.Zreszta sam sie o tym przekonalem ze rzeczywiscie tak jest" ale zaryzykowales i poderwales taka dziewczyne? Jestes z nia w zwiazku?

Gość zgadzam sie z on_bez_nicka
tak jestem z nia i sam niewiem czy chce z nia dalej byc! To dziwne uczucie gdy idziesz z taka ulica i co chwile slychac jakies tepe texty, ciagle sie za nia ogladaja.(nie wspominjac o tym jak pojdziemy gdzies na impreze) A ja tez nie jestem do konca pewny czy ona jest ze mna szczera i nie spotyka sie z kims jeszcze ...caly czas mam chore mysli ze mnie zdradza a przeciez nie moge jej ciagle pilnowac i teraz wcale sie nie dziewie ze faceci nie chca do takich startowac i chca miec takie kobiety najlepiej na 1 noc

Gość E4N
No niestety, cos za cos. Ladna dziewczyna + niepewnosc, chociaz z drugiej strony, brzydkim dziewczynom tez ufac nie mozna.

Gość miecio znający sprawę
autorko moze po prostu za rzadko przebywasz w wiekszym towarzystwie- jakies imprezy itd.?

Powiem tak, że prawdopodobnie jesteś tak PIĘKNA, że każdy myśli, że ty masz już super faceta, stąd też każdy potencjalny facet myśli: \"nie będę startował, ona ma kogoś, jeszcze dostanę w ryja od jej napakowanego dresa\".

tylko dwie mozliwości??? albo paskudny charakter albo faceci się boją??? matko i ja mam sobie z tych dwóch wybrać pasująca do mnie? łe jery nie będę spać w nocy tylko dumać....

\"świecie jest więcej kobiet niż mężczyzn\" 😡 gdzieś już tego typu wypowiedź komentowałem, nawet statystykę wrzuciłem :D to jest prawda ale w szczegółach wygląda to inaczej. Mężczyzn jest WIĘCEJ od kobiet do mniej więcej 50, a potem szybko umierają.... i globalnie kobiet jest więcej. tylko że nas raczej nie obchodzi stosunek liczby kobiet do mężczyzn po 50 :P \"Chociaz ja jestem otwarta i chętna na propozycje. Dlaczego tak jest? \" pewnie nikt nie wie że chcesz 🖐️

poprostu sie Ciebie obawiaja ze mozesz sie okazac zarozumiala albo ze olejesz ich faceci boja sie pieknych kobiet i niech zaluja hahaha :)

Gość Marfi
Nie jestem pięknością pokroju Moniki Bellucci, wiec nie sądze ze mężczyzni muszą sie mnei bać.Nie jestem wymalowaną lalką na 10 cm szpilach.. Samym zachowaniem tez nie odstraszam. Jestem miła, uśmiechnięta, kierunek studiow ktory podjelam dodatkowo uczy mnie jak obchodzic sie z ludzmi. Moze jestem malo krytyczna i czegos nie widze, nie wiem...

no to moze te studia wykształcona dziewczyna tez moze odstraszyc blabla bla co ja wogóle wypisuje :( skad oni moga wiedziec czy Ty chodzisz na studia?? tez chcialam napisac a moze jestes zbyt pewna siebie???

Gość Tiruriru
moze jestes piękna ale nie seksowna?! nie potrafisz uwodzic, flirtowac, zainteresowac sobą . poza tym mozesz miec 'szablonowe cialo modelki' a zero pod kopułą, moze nie masz w sobie wdzięku i poruszasz sie jak facet? moze masz taki głos jak idz stąd i nie wracaj? mozesz miec swietne cialo a brzydka jak noc z buzi. poza tym modelki są brzydkie i wyglądaja jak wieszaki. co innego fotomodelki. mozesz miec niesympatyczną powierzchownosc i byc typem pannicy pudernicy.

Gość Marfi
nie jestem zbyt pewna siebie. wręcz za malo pewna siebie.jestem po prostu sympatyczna, roześmiana, miła i blablabla...