Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia.

problemy ze swiadkiem-co robic???

Polecane posty

Gość amelia.

Swiadkiem mojego przyszlego meza bedzie jego brat, ktorego bardzo nie lubie. Na dodatek bedzie z dziewczyna, ktora jest dla mnie wrogiem nr 1. rzadko sie spotykamy-jedynie tylko przypadkiem a jak juz dojdzie do spotkania robi wszystko zeby pokazac jaka ona jest madra I wszystkowiedzaca a ja I moj przyszly maz to "rozlazle dupy" (to sa dokladnie jej slowa). Przewaznie nas ignoruje I daje do zrozumienia ze jestesmy ludzmi gorszymi niz ona. Najchetniej nie zapraszalabym ich obojgu na wesele ale niestety brat jest bratem. No I wlasnie nie wiem co zrobic. Wiadomo ze swiadkowie siedza z para mloda przy stoliku.To dla mnie wazny dzien I chcialabym byc z ludzmi ktorych szczerze lubie a nie patrzec na takiego falszywca . Najchetniej posadzilabym ich z dala ode mnie ,zeby ich nie widziec ale bedzie to troche glupio wygladac ze swiadek siedzi z dala od mlodej pary. Dziewczyny-mialayscie taka sytuacje? Co robic?Posadzic ja przy naszym stoliku,zacisnac zeby,udawac ze ciesze sie ze ja widze czy jednak wyeksmitowac gdzies na koniec sali? Co zrobilybyscie na moim miejscu??Dzieki za rady

Porozmawiaj o tym z przyszlym mezem. To przeciez jest TWOJ dzien a nie brata Twojego przyszlego. Powiedz przyszlemu, jakie negatywne emocje wzbudza w tobie jego brat, inaczej bedziesz miala schrzaniony dzien. A przeciez to ma byc najpiekniejszy dzien w Twoim zyciu.

Gość a no tak ...
a ja znam taki przypadek.. siostra panny mlodej zyczyla jej aby cyt: "szlag trafil ja i je bachora" (panna mloda byla w ciazy) coz, mimo to poproszono ja na swiadka! (sic!) po kilku miesiadach panna mloda poronila ;( coz, jak ktos zle zyczy to sie go ODSUWA z takich waznych imprez.

mysle ze tez bym porozmawiala z narzeczonym ze swiadek to nie tlyko kto siedzi za toba w kosciele i podpisze papierek ale osoba ktora jest odpowiedzialana za sporo zreczy , powiedz ze nie masz ochoty siedziec przy 1 stole w tak waznym dniu w twoim zyciu ktora wcale wam nie zyczy dobrze i uwaza was za dupy rozlazle jakby nie patzrec to ejst wasz slub i narzeczony musi sie liczyc z twoim zdaniem!

Gość amelia.
no wlasne, dzieki za rady, chyba musze go jakos przekonac ze nie warto sie w tym dniu dodatkowo stresowac taka osoba i sadzac ja przy naszym stoliku tylko dlatego ze wypadaloby tak postapic