Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedbywana

mąz - biznesmen, chyba znajde sobie kochanka!

Polecane posty

Gość mikaila
podnosze

Gość Beata - biznesswomann
myślisz, że jeszcze pogadamy na ten temat?

Gość upuupu
czas wstać

Gość ewitkaaaa
podnosze

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość kwaaaaaaaaaaaaaaa
podnoszę, gdzie autorka?

Gość zaniedbywana
jestem

Gość zaniedbywana
znów pogoniłam nastepnego adoratora , ciekawe kiedy sie złamię, a wy?

Gość hfhhjffhj
hmm... mój mąż to ma dobrze, trafił na samotniczkę której jest dobrze gdy nie ma ludzi dookoła, w tym mężczyzn... autorko tematu, a nie masz żadnych zainteresowań, pasji ja np wyjeżdżam sama na narty, bardzo dużo czasu poświęcam szkoleniu swoich psów, nawet gdybym nie pracowała, nie miałabym głowy do głupot dodam też że szkoda że mężczyźni którzy o kobietę potrafią zadbać (co widzę po sytuacji materialnej której wręcz zazdroszczę) są tak niedoceniani

Gość hfhhjffhj
wyżej w drugim akapicie miał być pytajnik na końcu

Gość zaniedbywana
ale oczywiście , ze doceniam swojego męża, powiem więcej kocham go , tyle , ze nie moge rozmawiac ze ścianami . Obecnie jestem w pracy , więc wybaczcie , ale chwilowo jestem dośc zajeta.

Gość kijaneczkan
podnosze

Gość filimena
Faktycznie podpowiedzi wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza z Wrocławia mocno i bardzo konkretnie mnie naprowadzily na właściwą ścieżkę... polecam. Filimena wreszcie doinfomowana w temacie... :)

Gość gość
Witam, jestem masażystą w zawodzie od kilku lat. Mam tytuł technika oraz wiele godzin dodatkowych różnych kursów dokształcających. Wykonuje masaże Ayurvedyjskie, Lomi Lomi, sportowe oraz lecznicze. Poza tym również wykonuje masaże Tantryczne dla Pań. Jest to masaż erotyczny pochodzenia indyjskiego. Zmysłowy i bardzo pobudzający masaż całego ciała. Trwa 1,5h koszt takiego masażu to 250zł pracuje stacjonarnie na terenie Częstochowy. Możliwość również przyjazdu do klientki. Przy masażu Tantrycznym jednak mam pewne wymaganie klientka musi mieć skończone 22 lata , obecność mężów, kochanków kiedyś pozwalałem na to niestety okazuje się że większość takich sytuacji kończy się nie przyjemnie bo albo zaraz by chciał uczestniczyć albo coś dalej w trójkę tak więc przykro mi obecność osób 3 wykluczona. Masaże a w szczególności ten pomimo że jest to forma zabawa wymaga trzymania się jednak pewnych reguł inaczej po prostu traci sens. roban30@o2.pl