Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzyku bzyk i fik

chce z nim zerwac i sie przyjaznic

Polecane posty

Gość bzyku bzyk i fik

ja mam do nego lekkie podjescie a ten sie zaangazowal a ja nie chce i nie wiem jak mu to powiedziec bo super kumpel z niego

Gość sloneczka
to po co z nim zaczelas chodzic?

Gość bzyku bzyk i fik
bo lubilam sie z nim bzykać

Gość sloneczka
zycze Ci zeby ktos z Toba tak samo postapil :)

Gość bzyku bzyk i fik
co za podszywaczzzz! zaczelismy pisac na gg i super mi sie z nim gadało i sie zaczeliśmy spotkać tylko że ja od razu cuzłam że to nie to ale że mieszkamy w innych miejscowościach to myślałam że moze z czasem... ale nie... i do niczego oporcz pocalunkow mjiedzy nami nie doszło jak to zrobić bardzo go lubię i nic poza tym

Gość sloneczka
oj to szkoda ze w ogóle zaczyelas z nim chodzic........... :/ powiedz mu po prostu to co nam teraz.......

Gość bzyku bzyk i fik
ja mu caly czas mowilam ze ja chcetak na luzie wlasnie z nim gadam na gg ale nie mam odwagi / a co najgorsze teraz mam jakas odraze do niego i wszystcy mi sie wydaja fajniejsi hmmm czy tez tak ktoras ma?

Gość bzyku bzyk i fik
no ale nie cche z nim być to wiem na pewno więc jak mu to powiedzieć, a najlepsze że on myśłi że ja taka grzeczna że potrzebuję czasu na jakieś pieszczoty hmmm niestety nie pociąga mnie jednak i sie zmuszać nie zamierzam

Gość miecio znający sprawę
ja jestem w sytuacji twojego chlopaka. Dobra rada- przestan sie do niego wogole odzywac, bo on mimo pozorow ze jestescie tylko przyjaciolmi zawsze bedzie liczyl na cos wiecej.:/

nie przestań się odzywać!!!! bo jak się wkurwi to natrzaska Tobie po papuzi.... po prostu śmiało w oczy wylej kwestie i finito!!!

Gość sloneczka
powiedz mu jak najszybciej ze jednak nie chcesz z nim byc bo to jednak nie "to"... .;/

i w żadnym wypadku nie proponuj mu przyjaźni bo to dla faceta jest poniżające. zrywam z tobą ale zostasńmy przyjacółmi. wyśmieje Ciebie

Gość bzyku bzyk i fik
i tak też zrobię nic na siłę:-) dzięki:* a rada żeby się nie odzywać ... ja nie mam 15 lat tylko 22 więc już nawet nie wypada heheh

Gość Nie da się
Nie można zjeść ciastka i mieć ciastka - albo związek albo przyjaźń.

Gość bzyku bzyk i fik
oj racja ale ja go nie chcę zranić, wiem durna jestem że w ogóle zaczynałam a on już wszytskim nagadał że jesteśmy parą wrrrrr znowu wyjdę na wredną sukę

Gość Nie da się
Więc jak na swoje 22 lata jesteś wyjątkowo głupia - zerwać ale przyjaźnić się - takie pomysły mają siedemnastolatki.

Gość bzyku bzyk i fik
słowo przyjaźnić to jest za mocne wiadomo, chcę się z nim poprostu kumplować żeby było tak jak jest teraz bo ja go traktuję jak kumplaaaa a nie sypiamy i nic ze sobą nie robimy więc moze tez mu będzie odpowiadało

Gość bzyku bzyk i fik
a to, że chcę pozostać z nim w dobrym kontakcie nie swiadczy o rozwoju na poziomie 17 latki tylko o dorosłym podejściu i szacunku do drugiej osoby, gdybym myślała jak 17 to pewnie bym się wylizała z jego kolega na jakimś disco, bądź przestała się odzywać bądź inne durnoty

Gość Nie da się
Skoro się zaangażował i chce czegoś więcej, to NIE BĘDZIE mu to na dłuższą metę odpowiadało! Młotem Ci to trzeba wtłuc do głowy?!!

Gość bzyku bzyk i fik
właśnie im więcej czasu upłynie czyt. będzie dłuższa meta to do tego czasu na pewno się otrząśnie i będzie ok przecież do tego trzeba czasu

Myślę że raczej nie będzie mu odpowiadało. A Tobie by odpowiadało gdyby jakiś zaj...sty facet który Cię straszne fizycznie pociąga zaproponował że może byś z nim poszła czasem do kina jak mu się będzie nudzić i żadnej laski nie bedzie w pobliżu. No to masz odpowiedź.

wątpie żeby chciał się z Toba kolegować. Najpierw przedstaw mu sprawe a czas pokaże jakie będą późniejsze wasze relacje