Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy-kolkaaaaaa

pomocy- co na kolke? woda koperkowa?herbatka hipp z rumianku?czy co?

Polecane posty

Gość kuzwa@!!!!!!!!!!!!!1
ja podawalam bobotic,po poludniu przed kazdym karmieniem i bylo lepiej. A NAJLEPSZYM LEKIEM NA KOLKE JEST CZAS,samo minie

Gość gość
na kupke pomagaja tez sliwki, ja kupowalam deserek sliwkowy, a jesli karmisz piersia to ty musisz to jesc, kuzynce lekarz polecil duzo jablek ale ze skorka

Gość gość
dawalam Infacol, Espumisan, Delicol, Cinnababy, Biogaia, herbate koperkowa. pomógł dopiero czas, jakos tydzin przed skonczenim 3 miesiaca przeszly kolki jak reka odjal

Gość gość
u nas pomagalo....wlosenie koncowki termometru do pupy.oczywiscie koncowka wymyta dokladnie.zaraz byl baczek a niekiedy i kupa:)

Gość gości goście
najlepsza jest PepsiMax, ewentualnie Cola

Gość gość
ja również podawałam mojemu maleństwu wodę koperkową, u nas można ja nabyć na ibobo u nas się sprawdziła i jak na razie mamy spokój. Polecam

Gość MamaSssstasia
na kolke nie ma lekarstwa, dziecku może pomóc w tym czasie jedynie bliskość mamy, dobre jest noszenie maluszka w chuście tak przodem do siebie, tak, aby brzuszek dziecka przylegał do mamy. Podczas kiedy mama chodzi, dziecku masuje się brzuszek i to koi ból, poza tym dzidzia czuję się wtedy dobrze i bezpiecznie jak u mamy w brzuchu

Gość violkafasolkaaa
Ja wyprubowałam chyb a wszystkie leki na kolke polskie i niemiecki i nic nie pomogło,jedyne co jej pomagało to jak ja przytulalam do siebie w pozycji pionowej i bujałam,wtedy sie uspakajała i zasypiała.Teraz już ma ponad 5 lat ale pamietam to jak dzis......