Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemnicza001

dylemat prosze o pomoc! pudry-tlusta skora

Polecane posty

mam bardzo tlusta skore , zactanawiam sie nad kupnem dwoch pudroch m.in Rimmel - Stay Matte i nad Maybelline - Pure Powder Compact prosze doradzcie mi ! moze ktoras wie cos o danym pudrze i moglaby mi napisac czy nei robi smug czy dobrze wyglada na podkladzie innej firmy czy cos kryje i ile ok wytrzymuje? bede bardzo wdzieczna ps. nie polecam pudrow essense i bell... przynajmiej dla tlustej skory ..daja efekt pomaranczy :) z gory dzieki :*

Gość Rimmel jest dobry
jak na tą cenę. Miałam transparentny więc nie krył, ale nie ciemniał na twarzy, nie robił smug (cokolwiek masz na myśli:) ) jednym zdaniem wygląda dobrze.

Gość mialam rimmela stay matt
i jednak lepszy jest meybelline fresh matte - ma na Damskiej Torebce duzo negatywnych opini ale jak dla mnie jest rewelacyjny, z tym, ze mam skore sklonna do swiecenia sie ale nie mam krost, rpzebarwien i innych cudow do ukrycia, puder matuje ale nie ukrywa niedoskonalosci

Gość mialam rimmela stay matt
oj chyba pytasz o prasowane pudry a ja pisalam o podkladzie :-O mialam ten puder w kamieniu z rimmela i byl calkiem OK

Gość dziedzidzka fortuny po dziadku
czyli ten meybelline fresh matte jest dobry na świecącą skórę? ale jak długo trwa efekt jego działania?

Gość Gość
Polecam fluid z E.Lauder "double wear". Kryje wszystko, trzyma sie caly dzien a nawet noc (jesli trzeba :)) bez zadnego "swiecenia" tylko ze jest drogi (ok.130zl). Opakowanie wystarcza na ok 4-5 miesiecy wiec warto, a efekt... no coz mi sie juz konczy trzecia buteleczka:)

Gość meybelline fresh matte
jak dla mnie jest super wlasnie na swiecenie - jak potem troche przypudruje to efekt jest nawe i 6-7 h w zwykly dzien, w upaly roznie-zalezu jak sie upoce :-) minimum 4 h jednak zawsze wytrzyma