Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka18

Narobił mi ochoty i zostawił!!!

Polecane posty

Gość pseudonim123
Powiem tak - województwo śląskie, ale to już nie jest śląsk. Też jakaś podpowiedź ;)

i weż się lepiej do nauki bo może gdybys była więcej warta i więcej miałabyś w głowie ten studencik by z tobą został . jest jeszcze jedna ewentualnośc byłaś kiepska w te klocki

Gość Kaśka18
Moja droga skoro Cie to nie obchodzi to co tu robisz?? Lepiej bierz się za te gary i nie marnuj czasu na kafeterii. pseudonim hmm powiedz więcej

Gość Kaśka18
taaak chciałabym Ciebie widzieć z fiutem w ustach

przynajmniej mam po kim myć gary ciebie biorą tylko na raz i WYNOCHA. żal mi ciebie ... i co teraz zrobisz z tą chcicą

szczerze mowiac myslalam z napiszesz z to debil, ze Ci zle ze Cie skrzywdzil. A okazalo sie ze obchodzi Cie tylko ze nie ma Cie kto posuwac, naprawde jest mi bardzo przykro :O

Gość uop
masakrycznie.... to musiało być pzrerażające....

Gość ciekawskaaaaa
Ty jestes masakryczna, oraz ten tekst, oraz twoja przyszłość, i ten topic też MASAKRYCZNY

Gość sroka bez lewego oka
mam tak samo :-) 18 lat, pare miesięcy temu poznałam fantastycznego chłopaka. bosko było ale się skończyło. Teraz poznałam kogoś nowego, ale ciągle tęsknie do tych niesamowitych przeżyć z poprzednim :-( wydaje mi sie że już nigdy nie będzie tak namiętny jak on. ech

Gość powinnas sie podpisywac
kuska a nie kaska:O

DO zwykła ... Widzisz ona może sobie szaleć bawić sie a Ty jesteś stara dupa i myjesz gary hahaha jak w średniowieczu bo teraz to facet robi więcej domowych spraw niż kobieta ... najwidoczniej znalaz sobie taka zwykła ze średniowiecza i za ruchał i dał do garów buhahaha

Gość pampeluna_8
Hahaha jakbym czytała o sobie- też poszłam do łóżka z facetem praktycznie go widząc drugi raz na oczy. Tylko, że ja mam 26 lat i wiedziałam, że ten typ tak ma- tzn zostawia po jednym razie. Mimo to nie żałuję- tylko właśnie ten problem- rozbudzenia seksualnego:( ale wyżywam się w pracy- biegam, załatwiam różne sprawy, poza tym biorę pigułkę i libido mi spadło więc na mózg mi się nie rzuca. Spoko przejdzie ci:D

Gość ach Ci faceci
ja taki nie jestem