Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smsms

Czy boli was gdy ktos bliski nie wysle wam zyczen urodzinowych?

Polecane posty

Gość smsms

np kolezanka, kolega bliski, sympatia, dawna sympatia itp:) Boli was to ?

boli;( nawet jak kolezanka taka o z klasy mi nie lozyla, bylo mi przykro, a wiedziala o moich urodznach, pozniej ze mna o nich normalnie gadala itp ;| porazka, jak dla mnie to chamstwo, ale dochodze do wniosku, ze glupia pnda z niej(nie tylko ze wzgledu na brak zyczen :) ) ale z perspektywy czasu to dostrzegam, chociaz...ma duzo fajnych cech.

najbardziej boli jak nie zrobi tego ukochany, ktos z kim własnie cos zaczynacie, no i przyjaciele a kolezanki byłe symatie? jakie to ma znaczenie, zandeo

Gość wiadreko
przykre mi nie zlozyla wspolokatorak choc ja poczestowalam ciastkiem urodzinowym( nie pisze starzy znajomi(((( TAKIE ZYCIE

Gość ..Sedzia Dreedddd
a mnie to wali bo sam nie pamietam :) zreszta zyczenia na sile ktore nigdy sie nie spelniaja :) czesto falszywe i wymuszone :)

Gość izabelus
o moich nikt poza rodzina nie pamieta to takie przykre (mam w grudniu zaraz po swietach)

wazne aby nie zapomniec w przyszłym roku:) i nie marnowac czasu razem:) chwil w ktorych mozna sobie tyle pokzac, usłonecznic:)

Gość Lalittaa*
Mnie mój misiek zawsze składa życzenia i kupuje prezencik, nigdy nie zapomniał !!!

wystarczą slowa, kartki;) pamiec:) na nastepne urodizny za kare:P bedzie się produkował 2 razy:P a co;)

Gość czlowiek myslacy
ja tylko raz dostalem list a wlasciwie kartke z zyczeniami urodzinowymi, to bylo mile:), wiec kedy na urodziny nie dostane kartki czy maila to nie rozpaczam bo to dla mnie normalne:D

Gość naprawde i bez kitu
ja jestem z Polski i dostaje zyczenia na imieniny, jesli jestes z Vaterlandu to moze byc ci przykro

Rodzice i siostra zawsze pamietaja, chlopak tez, bo mu to oznajmiam juz kilka dni przed :P A od przyjaciol ani znajomcy nie wymagam, trudno pamietac o tylu datach... Ja o nich tez nie pamietam, nawet jesli sa mi bardzo bliscy. To nie ma znaczenia.