Perła z lamusa 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 13, 2007 A ja nie przekwitam i jestem przeciw LPR :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lajkonik.... Napisano Czerwiec 13, 2007 nudne to juz sie zrobilo,z tym przekwitaniem i ta aborcja.Wymysl cos lepszego:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła z lamusa 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 ja dopiero zaczynam przekwitać i być przeciwko. dla mnie to nowość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 13, 2007 To normalne. Zaczęłaś się już rozklądać za moherem na beret czy najpierw za kursem robienia na drutach? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła z lamusa 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 moher w lumpeksie upolowałam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 13, 2007 To jeszcze nie do końca cię dopadło. Mohery nie idą na łatwiznę. Mohery walczą o dobro Ojczyz...znaczy Ojca. Własną pier..pensją (znaczy) go chronią.A nie kupują gotowców w lumpeksach, siedzą i zabijają czas robiąc na drutach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła z lamusa 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 małe sprostowanie: upolowałam moher w motkach! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach