Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala26

Chce by grupsza.

Polecane posty

Gość lala26

Chce przytyc. Jutro wybieram sie do lekarza po jakies tabletki antykoncepcyjne po których mam nadzieje przytyje. A jest tu ktoś kto przytył po tabletkach? jak tak to po jakich?

Gość żenadaaa
Dziecko, wróć do szkoły lub otwórz słownik, nim cokolwiek tu napiszesz.

Gość a ty co bierzesz
lala z ciebie jest faktycznie - pustak

Gość taka sobie jedna z tłumu
Pisze się grubbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to pewnie miało być
głupsza :D

Gość brzozaaaaaaaaa
oj przestancie!!!! może dziewczyna ma dyslekcje lub dysortografie a wy sie smiejecie?? lala26 niekoniecznie przytyjesz po tabletkach.kazdy organizm inaczej reaguje.zreszta po co sie faszerowac hormonami z tego powodu.najlepiej zasiegnac porady dietetyka lub zbadac tarczyce.moze masz nadczynnosc? no i jesc,jesc, jesc same kaloryczne rzeczy! to powód tylko do radosci a nie do zmartwienia,zazdroszcze!!

Gość milka30
ja bralam tabletki przez 3 lata i zaczelam ,nie po to,zeby chronic sie przed ciaza,tylko zeby przytyc.I przytylam-5 kg :) A najwazniejsze ze piersi mi urosly ;) jednak przestalam je brac bo czulam sie bardzo zle psychicznie-ciagle spalam,nie mialam checio do zycia :( Po odstawieniu tabl czulam sie jakbym wyplynela z glebokiej wody na powierzchnie-zyc nie umierac.Dlatego powiedzialam sobie-nigdy wiecej tabletek hormonalnych! Wole miec mniejsze piersi ale cieszyc sie nor,malnie zyciem a nie spac po katach :P

Gość agax
Brzoza ma rację jeżeli tabsy są odpowiednio dobrane to nie przytyjesz . Ja biorę rigevidon ,nie przytylam ani grama . Jestem szczupła ale żeby taką byc muszę się trochę kontrolowac ,a Tobie to fajnie objadała bym sie na Twoim miejscu ,bo uwielbiam gotowac i uwielbiam jesc . Często tabsy dzialają na odwrót -dziewczyny po nich chudną.

Gość Marta1983
do lali.. powinnaś jeść dużo naleśników tłustych, kotletów mielonych smażonych na głębokim oleju, zajadać się frytkami, jeść fast foody, troszkę więcej słodyczy i na pewno przytyjesz.' A skoro jesteś chuda i nie możesz przytyć to od tabletek też nie przytyjesz bo nie masz do tego skłonności.

Gość hinhoi
Marta,z takim sposobem,to podwyzszylabys jej maxymalnie cholesterol i wpakowalabys w niepotrzebne komplikacje.Jak ktos chce przytyc,to musi robic to z glowa,tak samo,jak Ci,co chca schudnac.I nie chodzi tu o przyrost tkanki tluszczowej na slodyczach,tylko najlepiej tkanki miesniowej.