Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viki123

Dekoloryzator-sciagacz koloru

Polecane posty

tu byly juz podobne tematy.. poza tym z tymi dekoloryzatorami to nie jest tak prosto, bo one moga Ci spalić włosy!!! ja sobie odkoloryzowywałam tez z ciemnego brazu, bo mi Palette zafarbowal na ciemno to trzymalam tylko pare minut a i tak mialam kolor marchewki i dopiero na to nakladalam potem farbę

Gość Olkowina
Wczoraj takiego uzylam. Mialam ciemno brazowe wlosy malowane od 1,5 roku (naturalnie jestem blondynka). Pani w sklepie fryzjerskim powiedziala ze jak uzyje tego 2 razy to spokojnie wroce do blondu - tzn. bede mogla polozyc blond farbe. Tak tez zrobilam, lecz niestety po 2 dekoloryzacjach kolor rozjasnil sie jedynie do ciemnej marchwi. Szkoda, chyba sobie nazbyt wiele obiecywalam... Moze sprobuje potem jeszcze raz, ale to dopiero jak ten paskudny zapach zgnilego jaja zejdzie z moich wlosow - 2 razy myte i nandal smierdza jak szlam... Dekoloryzator jednak nie niszczy wlosow, co jest jego duzym plusem. Moja kolezanka, z ktora razem wyprobowalysmy ten specyfik od roku zmaga sie z czarnymi odrostami (ktore proponowali jej tylko sciac) - ten specyfik sciagnal czern do koloru ladnego kasztanu, i to jednolicie! Dekoloryzator jest godny polecenia, ale blondynka z czarnych wlosow, w jeden dzien to sie chyba nikt nie stanie... chociaz moze to zalezy od farb i ilosci poprzednich farbowan...

Gość a skąd wiesz o jaki dekoloryza
tor chodzi skoro ta aukcja na allegro już dawno się skonczyła???

Gość asia uk
hej nakladałam juz 2 razy sciagacz koloru GOLDWELL SYSTEM HAIR COLOUR REMOVER/STRIPPER 2X50ML i nie ma efektu poradzcie mi cos dobrego i sprawdzonego