Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej Mam kilka pytanek w sprawie x - tenso , jest to trwale prostowanie włosów.Ogólnie to za tydzien wybieram sie do fryzjera na ten wlasnie zabieg.No i mam kilka pytań; Czy to naprawde prostuje ? , Ile to sie trzymało ? , Czy włosy mocno sie od tego niszcza ? no i czy warto ? Pozdrawiam :)

ja własnie wrócilam z zabiegu x-tenso,efekt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył,włoski wyglądają jak wyprostowane prostownicą:)Mam nadzieję,że utrzymają się tak jak najdłużej

paulinkaaaaa a miałas bardzo kręcone włoski ? Byłam dzisiaj u fryzjera i kolesiówka mi powiedziala ze mam suche i zniszczone włosy od prostowania of course :/ . No i powiedziała mi ze moge po tym zabiegu miec jeszcze bardziej suche :/ boje sie ze tak bedzie...Jednak ide , za tydzien w piątek . Napisz cos wiecej jak mozesz :) Pozdrawiam

były kręcone-ale nie był to efekt \"barana\" na głowie;) Bardziej miały tendencję do puszenia,ja tez mam suche włoski,ale fryzjerka najpierw zrobiła próbe na jednym pasemku,jak się okazało,że wszystko ok wtedy wzięła się za całość.Sam zabieg trwał ok 2 godzin,później wysuszyła mi włosy-nawet bez ukladania ich na szczotkę,a wyszły naprawde idealnie proste.Nie są suche,bardzo się błyszczą,ale wiadomo,że taki zabieg ingeruje we włosy,więc bedziesz musiala je mocno odżywiać.Fryzjerka mi mówiła,że nie jest to zabieg tak inwazyjny jak np.trwała,dlatego,ze nawilża włosy.Acha-nie mozesz mieć włosów rozjaśnianych i farbowanych farbami typu palette,bo w trakcie zabiegu mogą wylecieć Ci wszystkie włosy.

kurcze ja miałam kiedys rozjaśniane włosy..hmm od miesiąca mam brązowe , ale nie były one farbowane farba palette. Powiem to fryzjerce zobaczymy co powie. Dziekuje za info ;)

Gość dziołchaa
Ja miałam robione wczoraj , włosy są faktycznie gładkie i dość proste. Aczkolwiek mam do was pytanie dziewczyny ile czasu musi upłynąć, aby móc po x-tenso umyć włosy ?