Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16latka.....

Czy można od pieszczot?

Polecane posty

Gość 16latka.....

Uprawiałam z chłopakiem bardzo intensywne pieszczoty. Najpierw pieściłam jego członka ręką i ustami (nie doszło do wytrysku, ale pojawił się jakiś śladowy), a potem gdy mnie ponioslo masturbowałam się przy nim tą ręką. Czy można zajść w ciążę po takich piszczotach?

Gość ważneroko
można...dla Ciebie chyba niestety...

Gość ale poped
pewnie ze mozna. rozne rzeczy sie zdarzaja. Polocz sobie dni plodne jezeli ich nie bylo to możesz być spokojna

Gość 16latka.....
Ale przecież wytrysku nie miał..

nie musiał - wystarczy że pojawił się płyn ejakulacyjny - w nim też są plemniki :O

Gość 16latka.....
To musze kpic jakieś pigułki wczesnoporonne?

Gość kup se pigulki
ktore wspomagaja prace mozgu... :o

Gość wyznawaj zasadę
Nie rób samemu, co można we dwoje :-)

na początek zamiast tabletek wczesnoporonnych kup sobie rozum :O czemu takie idiotki biorą się za współżycie bez żadnej wiedzy, nawet podstawowej o zagadnieniu :O albo to kolejna nędzna prowokacja :O

Gość ło boże
i wlasnie dlatego seks nie jest dla dzieci. najpierw sie doksztalc w tej dziedzinie a potem zabieraj za seks

Gość eerwer
widze ze tu same stare nieprzydatne babska. 16latko - ja ci doradze. tak musisz kupic odpowiednie tabletki . Idz do apteki i popros aptekarke o tabletki wczesnoporonne. Lepiej nie ryzykowac ciazy w tak mlodym wieku 🖐️

Gość . . . . . . .. . . . . .
Taaak poproś aptekarke:) To Cie pewnie doradziła mlodsza kolezanka, bo stare babska się nie znają:) hahahaha. Na pewno pani aptekarka da i pogłaszcze po główce:) Najpier do lekarza po recepte!!!! a potem zrzucajcie się z kieszonkowego bo pani aptekarce trzeba zapłacić z 80zł!!!

Gość eerwer
wszystko popsulyscie.. eh.. a jakas aptekarka mialaby niezly ubaw, gdyby ja dziecko spytalo o tabletki WCZESNOPORONNE. nie psujcie mi wiecej prowokacji 😠

Sorry, myślałam, że następna "dorosła" gimnazjalista się znalazła:) Prosić nie zaszkodzi...;))

Gość eerwer
noo wybaczam. ale zeby mi to bylo po raz ostatni :P

Gość 16latka.....
Ehh to poważne.. co ja mam zrobić? Iść do ginekologa?

Gość taka -sobie
spoko nie zajdziesz w ciaze na pewno.nie musisz isc

Wow, przejaw błyskotliwości:) Może trzeba było iść za nim się wzięłam za "dorosłe rzeczy"? Odpowiedzialność to jedna z cech ludzi dorosłych... Idź niech oceni sytuację w jakim dniu cyklu byłaś i jakie jest prawdopodobieństwo.

Gość 16-stki nie zachodzą w ciążę
to niemożliwe, to jakiś przesąd :D to fizycznie niemożliwe

Nastepna prowokacja:) Już się nie odzywam:)

Gość 16latka.....
Ku...a to nie prowkoacja. Pomożcie...

Gość ale poped
ło jesu.....ale problem. Trzeba isc do lekarza po tabletki i problem z glowy nad czym sie zastanawiać. Problem to ja mialam jak wam opisze to sie polejecie ze śmiechu!!! jak miała 19 lat na kilka godzin przed matura dokładnie o 22 postanowiłam z moim chłopakiem sie rozerwać. Podczas tej rozrywki pękla mam gumka a wytrysk był w pełni w srodku. Licze dni plodne a tu k...14 dzien cyklu kuło mnie w brzuchu wiec płodne mur beton . Zadzwonilam do prywatnego gabinetu llekarz powiedział ze moge przyjechac , była juz ok 23.30. lekarz zrobił mi usg i dał jedną tabletke, która wziełam na miejscu nawet nie pytając sie co to jest, tylko czy zadziała .(zadziałalo). Zapłaciłam 60 zł. za wizyte i problem z głowy!!!!ale musze wam powiedziec ze miałam niezłego stracha przez wszystkie egzaminy maturalne

Gość 16 latka...
Byłem u ginekologa, dał mi tabletkę. Mam nadzieję, że nie za późno bo do tego doszło wczoraj czyli jakieś 25 godzin przed tabletką.

Gość 16 latka...
Na drugi dzień po wzięciu Escapelle plamiłam. Teraz boli mnie brzuch no i jeść mi się wogóle nie chce, tylko pić.... I pojawiła się tawydzielina, ktora jest na kilka dni przed okresem. Czy wszystko ok? Miala ktoraś tak kiedyś?