Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość własne M.

ile kasy na remont ??

Polecane posty

Gość własne M.

Ile kasy na remont i urządzenie 60 metrowego ieszkania ?? Okna do wymiany, podłoga do cyklinowania, kuchnia, łazienka i kibelek do całkowitego remontu. Właściwie cała robocizna "włąsnymi rękami". Aha, umeblowanie tylko kuchni i salonu.

Dużoo Ps. Mnie też czeka remont i aż boję się o tym myśleć

Gość własne M.
wiem, że dużo, ale czy 25 tys wystarczy, oczywiście remont bez szaleństw...........

Gość mam dośc remontów
od 3 lat remontuje.Narazie 5 tys wydałam na same kafelki w małej łazience a gdzie wc kabina robocizna. Okna wymiana to 1000 zł za jedno bądz dwa małe. te duze z balkonem ok 2 tys. panele podłogi + robocizna. Mnie podłogi i dwa okna ściany wyniosły przeszło 10 tys. Ale potem i malowanie kuchni i kafelki w przedpokoju i w kuchni.kolejna kasa.Cięzko wyliczyc.Powoli rób.zacznij najpierw od podłóg, paneli kafli. Potem sciany.Okna. Na końcu wyposazenia, łazenka czy przedpokój.

Gość Duuuużo
Ja własnie jestem w trakcie remontu prawie 80-cio metrowego mieszkania. Robione są wszystkie ściany w mieszkaniu, wymieniana instalacja elektryczna, zakładane ogrzewanie gazowe, wymieniane drzwi i okna oraz robiona kuchnia od podstaw. W pokojach nie są zmieniane meble, a koszt remontu nie chce się zmieśćić w 50 tys. Achaa i jeszcze podłogi są cyklinowane. Więc radzę się przygotować na dużą ilość pieniędzy. Nie chce straszyć,ale też myślałam,że będzie o wiele taniej. Ale jak jest tak,że za każdą wizytą w hurtowni materiałów budowlanych ceny są inne (czytaj:wyższe), to nie ma co się dziwić. Ręce opadają :(

Gość własne M.
up

Gość duuuuuuuużoo