Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczkaaa

zdradzała przez 3 lata, on chce wybaczyć

Polecane posty

Gość calineczkaaa

Witam. Chciałabym lekko naświetlić sytuację i zapytać co o niej myślicie. Otóż mam koleżankę, która jest ze swoim facetem 4 lata. od 3 lat go zdradza. raz była z kochankiem ponad rok, innym razem z innym kochankiem parę miesięcy itd. w sumie miała ok 4-5 kochanków w ciągu tych 3 lat. Swojego faceta ciągle okłamywała. Nie miała jakiś szczególnych wyrzutów sumienie. co jakiś czas obiecywała sobie ze już nie będzie mu tego robić, ale to chyba było silniejsze od niej. co pewien czas zrywała z nim bo nie chciała go okłamywać, ale zawsze do siebie wracali po bardzo krótkim czasie. teraz jednak postanowiła definitywnie zakończyć związek. powiedziała mu o wszystkich zdradach, a on na to że wiedział za pierwszym razem że go zdradziła i czekał przez te trzy lata aż mu o tym powie. powiedział, że wybacza jej wszystkie zdrady i chce nadal z nią być. a ona znów nie wie co ma zrobić. odejść czy zostać. Co myślicie o tym?? czy z jego strony to miłość?? czy może desperacja?? można komuś wybaczyć 3 lata zdrad??

Gość dupa bladab
oczywiscie ze mozna wybaczyc :) i nic w tym dziwnego czlowiek z milosci robi rozne rzeczy tak samo jak z desperacji :) i ciezko powiedziec czy to milosc czy desperacja :O

Gość calineczkaaa
i czy myślicie, ze taki związek ma jeszcze jakieś szanse??

ciezka sprawa ja bym nie wybaczyła 5 razy zdrada o nie!! to zbyt wiele ja 1 nie potarefie wybaczyc bo skoro ja jestem wporzatku to od partnera wymagam tgo samego wiec skoro on wybaczyl to albo jest mocno zakochany albo chce sie zemscic :(

Gość calineczkaaa
nie sądzę by chciał się zemścić, to nie ten typ. jak dla mnie to on trochę taka dupa wołowa

Gość frajer ..... heh
no to niech wybacza idiopta