Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizzaaaaaaa 27

Wymaz z ...

Polecane posty

Gość Elizzaaaaaaa 27

Bylam w poniedzialek u ginekologa ...poniewaz powiedzialam ze mam obfite biale uplawy zrobil mi wymaz z pochwy.Dzisiaj bylam po wynik..i jest wszystko ok ...Nic juz nie rozumiem skad te uplawy ???? I czy wynik moze sie mylic ..moze powinnam to powtorzyc ...Czy ktos tak mial ???

Gość rychu zamilkł zatem nie mył
może masz po prostu taki śluz?

Gość doda-ajj
bierzesz tabletki??

Gość Elizzaaaaaaa27
Nie biore, ale zaczne ..bo wlasnie po tabletki poszlam ...

Gość doda-ajj
bo mi sie tak sluz pojawil wlasnie jak tabletki zaczelam brac,skoro wymaz wyszedl dobrze nie przejmuj sie.niektore kobiety tak maja.u mnie tego bialego sluzu bylo az tyle te 3 razy nawiedzalam lekarza a on biedny 3 razy mnie po pol godziny uspokajal.

Gość Elizzaaaaaaa27
Czy ktos tak mial, ze pierwszy wynik sie mylil ??? Musialabym sie cieszyc, ze wszystko ok , ale te uplawy ....

Gość Elizzaaaaaaa27
Dodajj....dzieki za odpowiedz.....Czuje sie glupio isc znowu do niego i prosic o jeszce jeden wymaz ...bo nie wierze :)

Jeśli nie swędzi, nie piecze, nie pachnie brzydko a śluz jest biały a nie np żółty czy zielony- to nie ma upławów.

Gość Elizzaaaaaaa27
Nie swędzi, nie piecze, nie pachnie brzydko a śluz jest biały ..ale jest tego bardzo duzo szczegolnie przy stosunku takie jakby biale grudki ..I to wlasnie mnie niepokoi ....

I to jest naturalny śluz u kobiety w fazie poowulacyjnej.

Gość Elizzaaaaaaa27
Dzieki...za odpowiedz..uspokoilas mnie :)

Gość Elizzaaaaaaa27
Dodam jeszce, ze wlasnie zdziwilam sie ze wynik jest dobry..,,bo moj partner od jakiegos czasu ma tako wydzieline kilka razy w ciagu dnia ( tez nic mu nie piecze ani swedzi) I myslalm, ze to przez moje " bakterie " a okazalo sie ze chyba nie ??!!!

Gość doda-ajj
też tak mam.najgorsze ze jest tego naprawde duzo.i też nic nie sdzi i ie piecze i nie pachnie brzydko,poprostu.ale ok-jeśli to jest poowulacyjny śluz to skąd on jest u osoby która bierze tabletki anty?tak teraz mnie to zaciekawiło.ja jakos laczylam to z braniem wlasnie antykoncepcjii doustnej,bo jest tam napisane ze wyraźnie zageszcza śluz, ale czemy taki biały-i taka ilosć.bo naprawde jest go baaardzo duzo.

\"jeśli to jest poowulacyjny śluz to skąd on jest u osoby która bierze tabletki anty\"To jest jedna z włściwości tabletek anty - zagęszczają śluz. Stąd podobny wyglądem do naturalngo poowulacyjnego. W obu przypadkach działa progesteron.