Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutka666

2 w 1

Polecane posty

Cześć! Wiem, że mje pytania (stąd 2 w 1), pojawiły się tu już wuchtę razy, ale nie chce mi się czytać każdj strony po kolei, zresztą to co dotychczas przeczytałam, nie jest jednoznaczne - jedne z Was sądzą tak, drugie inaczej. Otóż moim problemem jest to, że iż mimo biorę novynette od pół roku, to podczas 7dniowej przerwy nie dostałam okresu. Współżyję z partnerem regularnie, ale nigdy nie kończy \\\"we mnie\\\", zawsze \\\"wyciąga\\\" przed wytryskiem. Nie powinno istnieć ryzyko ciąży, jednak ostatniego dnia brania tabletek (21dnia) zapomniałam wziąść tabletki i wzięłam ją po 15h, dlatego boję się, że moje obawy przed ciążą są uzasadnione. Nie zaczęłam nowego opaowania odrazu, zacznę je normalnie. Będą jakieś tego konsekwencje? Naprawdę strasznie się boję, wiem, że to infantylne, pisać takie rzeczy na forum w wieku 21 lat, jednak, szczerze mówiąc jestem zdesperowana. Byłam dziś u ginekologa, ale była za duża kolejka, a musałam oddać mamie samochód, więc się nie dopchałam. Dopiero w poniedziałek będę miała kolejną możliwość konsultacji, więc BARDZO PROSZE o jasną i klarowną odpowiedź.I to jak najszybciej... A jeśli jest jednak jakieś podejrzenie, to czy jest jakiś test ciążowy, który można robić przed upływem 10 dni??? Z góry strasznie dziękuję...

Gość kolejna małoletnia
której się wydaje że branie tabletek zwalnia z myślenia

zrob sobie koniecznie tes ciazowy .Sa juz na tyle nowoczesne,ze wykrywaja ciaze nawet 2 dni po zaplodnieniu.Powodzenia