Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaa

LEN

Polecane posty

Gość takajednaaa

własnie wcinam len:D bardzo smaczny, jeszcze z odrobinka miodu..mmm :) Len podobno jest dobry na zaparcie, może ktos wie na co jeszcze?:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość konkretnie
liście, łodygi czy kwiaty wcinasz?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość takajednaaa
nasiona, oczywiscie zalałam je wrzątkiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość awxffdfdf
a mozna surowymi nasionami posypac np jogurt , musli? czy surowe juz nie maja dobroczynnego dzialania?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość takajednaaa
ja kupuje w sklepie nasiona zwielone:) Mysle ze mozna dodac je do jogurtu i bedzie takie samo działanie( tak mysle:P)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość stadko kokosze
podobno najlepiej zmielić samemu i jeść świezo zmielone ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ziarenka w całości nic nie dadzą, bo osłonka jest za twarda, wyjdą z Ciebie w takiej samej postaci chyba, że pogryziesz bardzo dokładnie ale najlepiej zmielić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×