Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana hanka

byłam tylko jego paninką do łóżka, to tak boli, pomózcie!!!!

Polecane posty

Gość Ale ma problem
Haniu, znów masz problem, jesteś zbyt grzeczna. Nie tłumasz się komuś, kto ma problemy ze sobą. Po co ?

Gość horencjus
mialem na mysli to, ze kochac kogos to nie jest wystarczający powod zeby isc z nim do łóżka. bo nigdy niewiadomo kogo sie pokochalo. byc moze kogos kto chce nas tylko wykorzystac, trzeba na to uwazac.

Gość zalamana hanka
horencjus--------- jestes żałosny. juz pisałam ze spałam w swoim zyciu z dwoma facetami. A zreszta co ja bede Ci sie tłumaczyc. Jesli seks dla Ciebie jest diopiero po slubie - to Twój wybór

Gość horencjus
czyli dwoch facetow juz mialo przyjemność posuwać ciebie. no to gratuluję. przynajmniej maja teraz czym sie chwalić swoim kolegom :)

Gość horencjus
summaries ma racją :) autorka watku jest po prostu glupia i naiwna, no ale moze ten błąd ja czegos nauczy. szkoda ze nie nauczyla sie na blędach innych dziewczyn, bo przeciez historia ktorą opisuje jest stara jak świat

Gość zalamana hanka
Wiem, jestem naiwna, ale miłość jest slepa, nie widzisz wad - chcesz widziec zalety, wierzyc ze ktos sie zmieni. Nigdy nie kochaliscie?

Gość horencjusz
Nigdy nie kochalem :) ❤️

Gość horencjusz
Jeszcze wszystko przede mną. Czekam na wlasciwą osobę. Sex po slubie :)

Gość zalamana hanka
Summaries ----- to współczuje. Ale juz przynajmniej wiem dlaczego w Tobie jest tyle nienawiści... Bo nigdy nie kochałes...

Gość Błędny wniosek
Nie kochał, bo tyle w nim nienawiści. Hanka, lubisz, jak cię upokarzają.

Gość horencjusz
Nie gadaj glupot dziewczyno, Summaries po prostu pisze to co mysli, ja w nim zadnej nienawisci nie widzę :)

Gość zalamana hanka
ale Summaries zawsze takie rzeczy pisze, na kilku topikach go widziałam juz. Jest żałosny poprostu. To zakompleksiony prawiczek, który nigdy nie miał dziewczyny bo nikt go nie chciał. Taka jest prawda Błędny wniosek -------- czemu uwazasz ze lubie jak mnie upokarzają?

Gość horencjusz
a Ty bedziesz zakompleksiona puszczalska i twoj byly chlopak cie nie chcial. taka prawda.

Gość horencjusz
zgadzam sie z Summaries 🌼

Gość zalamana hanka
bo jestescie pweni jedna osobą :)

Gość Błędny wniosek
I proszę do czego prowadzi konwersacja z LPR. Każde zostaje przy swoim zdaniu. :D

Gość no i tak
Nie cierpię świętojebliwych. To najlepsze określenie na takich ludzi jak powyżsi panowie. Są mądrzy, dopóki życie im nie podsunie pokusy. A wtedy szybko skorzystają. Bo w gruncie rzeczy oni oszukuja samych siebie, a na pewno w ukryciu ślinią się do kobiecego ciała. O duszy wtedy nie pamietają. A jak sie nie ślinią, to coś z nimi nie tak, więc też nie ma o czym gadac. odpusć ich sobie, Haniu, to pógłupki. Ja sobie już odpuszczam. :O

Gość mary...23
a ja myslę ze moze kiedy Cię poznał stwierdził ze che sie spotykac z Toba tylko dla seksu bo oze byłas dla niego atrakcyjna fizycznie... a po rozstaniu poznał dziewczynę, w kótrej się zakochał i chce z nia być...a moze ta nowa dziewczyna też jest tylko kobietą do łózka? tylko tak się zachowuje udaje zakochanego by kamuflowac prawdę, ze robi to bo chce z nią chodzic do łózka..?

Gość horencjusz
dodam tylko ze jestem kobietą :D a Summaries to facet wiec niemozliwe żebysmy byli jedna osobą :p A co do jego nowej laski, to oczywiste, ze ją poposuwa jakis czas a potem porzuci jak szmatę, nie ma sie co łudzić, dziewczyna skonczy jak aurka topiku :D

Gość mika_xx
Nie no, jakieś kilka miesięcy po tym jak ostatni raz cokolwiek między nimi było. Ona go długo męczyła, nawet jak już był ze mną to lepiej było żebysmy jej nie spotkali bo miała dziwne schizy i pretensje. Myślę, że mimo iż niby był fair bo ostrzegał ją to źle zrobił, bo każdy ma uczucia i ciężko chyba kobiecie mieć taki dystans emocjonalny do mężczyzny, z którym sypia. On przecież wiedział, że ona się w nim może zakochać. Tyle, że jak ona straciła ten dystans to jej powiedział koniec. No ale było za późno..

Gość horencjusz
takie związki sa toksyczne, lepiej sie w takie bagno nie mieszkac :)

Gość mika_xx
dlatego myślę, że mimo iż cierpisz lepiej abyś się usunęła, nie trać nigdy godności, znajdziesz sobie lepszego, jeśli Cię nie kochał to nie warto z nim być, ułożysz sobie jeszcze z kimś szczęśliwe życie, zobaczysz, trzymam kciuki:)

Gość horencjusz
Szkoda tylko ze dala sie tak wykorzystac :o facet chuj jeden sobie pouzywał na niej :o ale kiedys go nauczka za to spotka na pewno :)

Gość mika_xx
ja nie uważam, że mój mężczyzna jest ch** ona straciła dystans nie on, poza tym szantażowała go psychicznie, mówiła, że jak z nią się nie spotka to podetnie żyły itp, chciała na chamca się do niego wprowadzić itp może gdyby tak nie postępowała to może i coś by z tego związku wyszło? napewno nie jest złym człowiekiem, znam go doskonale

Jak czytam takie wypowiedzi jak horencjusza i Summaries to otwiera mi się przysłowiowy nóz w kieszeni. Dojrzałość czlowieka miezry sie m. in. tym, że nie ocenia innych ( najwyżej ich postepowanie w danym temacie) oraz tym, ze nie wie że życie ludzi ma nie tylko dwa kolory: czarny i biały. Ktoś madry powiedział kiedyś : Gdyby człowiek mógł ręczyć za swe czyny mógłby ręczyć za swój los. Mam nadzieję, ze oboje horencjusz i Summaries jesteście na tyle inteligentni aby zrozumieć tę myśl.

Gość horencjusz
Kobiety maja to do siebie, ze lubia bronic takich kolesi i mimo ze sa oni podlymi chujami to dla nich to zawsze będą dobrzy ludzie :D

Gość horencjusz
a mysli nie rozumiem, ruda wytlumacz mi :D

horencjusz -- a Ty masz to do siebie, że brak Ci zrozumienia postaw innych :P

Gość Błędny wniosek
:) A ty, wchodząc w dyskusję z tymi ludźmi, dajesz im pole do popisu i niezłą satysfakcję. Oraz niezły ubaw :D

horencjusz --- tłumaczyć to ja mogę swojemu dziecku. A tobie radzę się zgłosić po odszkodowanie do szkoły podstawowej bo nie nauczono cię czytania ze zrozumieniem :D