Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana hanka

byłam tylko jego paninką do łóżka, to tak boli, pomózcie!!!!

Polecane posty

Gość huehuehhuee
zeby podbudowac twoje ego--tak tak paskud jakich malo:D dopierdolili sie do dziewczyny doskonali hahaha rozumiem ze wy w zyciu jestescie idealni!!! uderz w stol a....:) zamiast najezdzac i obrazac zajac sie swoim nudnym i jalowym zyciem bez bliskich przy boku:*

Gość Summaries ma chyba
heheeh Summaries a Ty sie nawet do tego nie nadajesz!!!

Summaries ---a ty dzieciaku nie nadajesz się nawet do tego. horancjusz -- ty też :P jak wyżej.

Gość horancjusz to non stop
ma lape w majtach i modli sie zeby nikt jej nie zobaczyl:P przeciez nikt by nie chcial jej dotknac:P

Gość Summaries ma chyba
bo inna lapa w tych majtach nie zawita :P

Gość horencjusz
ruda ---> nie wymądrzaj sie bo jestes taka glupia ze nawet nie potrafisz wytlumaczyc tamtej mysli :D

Gość mika_xx
a po co się kłócicie? nie można być zwyczajnie życzliwym wobec siebie i szanować cudze zdanie?:|

Gość Summaries ma chyba
Summaries - chcialbys sie przespac z taka lafirynda nie?? skoro wszystkie jestesmy takie same, to kiedys ci sie tez taka trafi hahahaha jak bedziesz grzeczny :P

Gość horencjusz
no wlasnie one sie pierwsze doczepily do Summarisa nie wiem po co, on tylko pisal co myśli :) zgadzam sie z nim :) lafiryndy i tyle :p

Gość zalamana hanka
nie kłóccie sie, nie ma sensu. Dziewczyny nie zwracajcie uwagi na tych dwóch. Bo widac ze specjalnie nas prowokuja.

Gość horencjusz
Summaries sie brzydzi takimi jak wy :)

Gość Summaries ma chyba
a ty horencjusz jego adwokatka jestes?? heheh

Gość uuuuuu na bank
Summaries by przelecial jakas tleniona:D przeciez chlopak nie siedzi i oglada m jak dupa tylko napewno jakies ostrzejsze filmiki a teraz sie wstydzi:p buahahaha

Gość Summaries ma chyba
zmazy nocne ma pewnie :P

horancjusz - jakbym nie potrafiła to bym jej nie przytaczała. W przeciwnieństwie do ciebie - myślę . Summaries ---- świetna twoja stopka. Lecz moim zdaniem ten ostatni dzień nadziei dla miłości już nigdy nie nadejdzie - dla ciebie ... bo tacy jak ty nie potrafią kochać.

Gość zalamana hanka
no to sie ciesz, prosze bardzo. Masz satysfakcje? :) Dobrze ze Ty jestes nieomylny, gratuluje :) A teraz daj spokój bo robisz sie nudny.

Gość uuuuuu na bank
Summaries ty sie tak nie ciesz....na bank dostaniesz po dupier jeszcze i ty;] i zobaczymy kto sie bedzie smial i zle ci zyczyl:D

Gość Summaries ma chyba
albo dostanie po dupie albo .... w dupe hehehhe

Gość uuuuuu na bank
haniu a ty sie tak nie lam....zdaj sobie sprawe ze wiele kobiet nie zaleznie madrych czy nie wpada czasem w sidla nieszczesliwej milosci i rece kretynow...jedny wykorzystuja w lozku a inni finansowo.fakt twoja wina tez w tym jest:( ale wydaje mi sie ze zdajesz sobie z tego sprawe, czasu nie cofniesz,trzeba podniesc glowe wyciagnac wnioski i isc dalej ...ale niestety nie ma reguly facet po 10 latach cudownego malzenstwa moze odpierdzielic taka maniane..nie ma reguly....

Gość uuuuuu na bank
Summaries... moze tak nie myslala ale sie zakochala.... trudno dziewczyna odwalila i co? nic z tym nie zrobi teraz

Gość zalamana hanka
Summaries -------------- jakbys czytał uwaznie to bys wiedział ze pytałam jak zapomniec o nim. Przeciez nie robie mu afer. Gdyby na poczatku znajomosci mi powiedział ze mnie chce tylko do seksu - odmówiłabym, urwałabym kontakt. Ale do cholery on to powiedział jak ja juz sie zakochałam!!! Na początku był inny, przeczytaj topik jeszcze raz to bedziesz wiedział. Nudny jestes i tyle

Gość horencjusz
ruda --- no to wytlumacz tą myśl jak jestes taka mądra. nie wiem co ci szkodzi. boisz sie chyba, ze nie umiesz jej ladnie wytlumaczyc i wszysyc zobaczą jaki nieuk z ciebie :D

Gość zalamana hanka
uuuuuu na bank ----------- dziekuje :*

Gość Summaries ma chyba
Summaries to niedojrzaly emocjonalnie, sfrustrowany facet z kompleksem malego czlonka, ktory siedzi na forum dla kobiet i sie wymadrza... heheh smiechu warte :D

Gość horencjusz
Ale mi jest szkoda dziewczyny, wcale sie nie cieszę z jej nieszczęścia, taka to ja nie jestem

Gość Summaries ma chyba
horencjusz - co za upierdliwosc z twojej strony... zaloz se topik o zlotych myslach i se je tam tlumacz... :P

Gość Summaries ma chyba
Summaries - ale tym amantem na pewno nie bedzie TY!!!! hyhyhyhyh :P

Gość horencjusz
Mi sie wydaje ze duzo bardziej niedojrzaly emocjonalnie byl chlopak autorki wątku :D a nie summaries

Gość horencjusz
Nie jestem upierdliwy, po prostu niech ruda łaskawie wytlumaczy co ta myśl oznacza i jaki ma związek z tematem

Gość uuuuuu na bank
horencjusz z tym sie zgodze...ale Summaries jest niedojrzaly znowu w druga strone...zamiast dyskutowac obraza bez sensu i ma troche niezyciowe podejscie.kazdy by chcial zeby cos bylo czarne albo biale ale tak nie jest nie poznasz kogos po 5 minutach nie wejdziesz w jego glowie i nie rozszyfrujesz jego mysli niestety jakby byla taka mozliwosc to nie byloby zdrad rozstan rozwodow