Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka z torunia

MAM 23 LATA I 170 CM WZROSTU!ME MARZENIE WIELKIE TO CHOC RAZ ZAŁOŻYĆ SPÓDNICZKE!

Polecane posty

Gość mariolka z torunia

tak gorąco a ja sie poce w tych spodniach wstretnych bo mam kompleks :za chude nogi:( jedni marzą o samochodzie i willi a ja marze o tym by kiedys wyjsc na miasto w spodnicy :( jak sprawic by chociaz łydki utyły ..blaham pomozcie mi a was zacaluje jak mi choc troche utyją od cwiczen jakichs....:(

Gość no to w czym problem
jestes zgrabniara zakładaj miniówke i smigaj:)

Gość mariolka z torunia
zawsze pytacie o gabaryty nóg wiec zmierzylam specjalnie i wyszlo mi tak choc sie nie znam na tym zupelnie:( udo pod posladkiem:53 udo po srodku :47 cm w kolanku:36 cm łydka najszersze :35 cm kostka :21 i pól no tyle zmierzyłam bo widziałam ze wy tak mierzycie więc tez tylko te wymiary podaje:( zebyscie mialy mniej wiecej jak moje nogi wygladaja jakies pojęcie:(:(:(

Gość fajne masz nogi super
zakładaj miniówke i smigaj nie bój sie nic:)sa mniam mniam takie nuzie to skarb:)

Gość bardzo ambitne marzenia
gratuluję

Gość masz może foteczkę ze swoimi
nóziami???

Gość MASZ TAK JAK JA NIESTETY
Tez mam takie marne wymiary i prawie idento jak TY! I też wstydziłabym sie pokazac takie szkielety na ulicy. Widze inne laski jakie maja zgrabne nogi to mi sie płakać chce nieraz. ROZUMIeM CIE DOSKONALE. Takie nasze zycie a niestety w tym wieku juz nogi nie utyją w łydkach. ale ja mam dopiero 18 lat więc licze na to ,że utyją jakoś:)

Gość *Dominika*
czym ty sie przejmujesz!! martwic sie moga te co maja łydki jak male balerony, ktore na dodatek dygoca jak galareta! kazdy ma cos w sobie nie tak: ja np mam grube kostki chociaz nie sa obtluszczone, po prostu jestem takiej mocnej budowy i chodze w spodniczkach a nawet do tego w japonkach! chociaz wysokie buty wyszczuplaja. wiec sie nie przejmuj tylko zakladaj spodniczne i smigaj po miescie:):) nie masz sie czym przejmowac:)

Gość mariolka z torunia
moż ei nie ambitne ale mozna chyba pomarzyćczasem ,że jak inne laski sie idzie w super kiecce i szpilkach po ulicy. bardzo bym chciala tego i ie smiejscie sie ,że marze o takich pierdołach. czlowiek zawsz emarzy o tym czego nie ma:(

Gość same szkapy na tym forum chore
NO TO ŻRYJ WIĘCEJ SZKAPO:)HAHHAHAHA

Gość mariolka z torunia
ja sie nie chce żalic tylko szukam pomocy bo moze ktos zna jakies cwiczonka na grubsze łydki chociaż. jesli tak to zaproponujcie cos ale nie smiejcie sie ze jestem szkapa bo mi przykro.wcale nie jestem chuda bo od pasa w dol jestem w sam raz tylko te nożyska chude..:(

Gość 23 letnia kobieta powinna
juz mieć większe ambicje niż zgrabne nogi, ale rozumiem, ludzie sa różni.......

Gość szczupłe nózki to sa super
nóżki wkładaj miniówe i szpileczki mniam mniam to kie francuskie mmmm

Gość mariolka z torunia
sorki ale ja mam wieksze ambicje bo prace mam dobrą i wyksztalcenie i marze o jeszcze leszym i lepszej pracy ale może zrozum ze chcialabym kiedyschodzic w spodnicy jak inne kobiety.

Gość No to chodz w spodnicy
a nie marudzisz???jakie masz wykształcenie???że tak marudzisz???zasadnicze???hmmm

Gość mariolka z torunia
jestem prawniczką i tez slysze czasem od szefa ze powinnam chodzic w spodnicy.

Gość no to jakies tam masz
to wykształcenie ale masz tez komleksy,warto ich sie pozbyc:)mysle ze psycholog najwiecej tu pomoże:)

Gość mariolka z torunia
dziewczyny ja mam MEGA KOMPLEKSY NA PUNKCIE TYCH NÓG bo od dziecka słysze tylko ze mam za chude nogi ..od babci i od każdego w klasie i na uczelni to słyszałam ..wy byscie mimo to wciskaly na siebie spodnice??

Gość moja droga....................
Skoro nie chcesz się zalić tylko potrzebujesz konkretnej rady to trzeba było nawzać topik "Cwiczenia na poprawienie wyglądu nóg" lub coś w tym stylu. Ty tymczasem założyłas topik o tym jaka to jesteś biedna bo inne noszą sukienki, a Ty nie możesz, buuuu.......... Nie dziw się więc, że otrzymujesz takie odpowiedzi. Zmień temat lub poszukaj czegoś w wyszukiwarce, bo był już nie raz podobny temat.

Gość no dobra
czasami zdarzaja sie wyjatkowo uzdolnione dziewczyny:)

Gość skończ już dziewczyno
ciągle zakładasz identyczne topiki i sama sobie odpowiadasz, nie znudziło ci się jeszcze?:O

Gość SORRYze sie wtrące ale/
Dziewczyna ma naprawde chude te nogi więc jej sie nie dziwie. Ale widze ,że wy nie rozumiecie ,że mając takie nogi mozna sie tylko osmieszyć ubierając spodnice. Ma kolezanka ma chude i chodzi w mini ale tragedia to to ze wolaja za nia na ulicy ze ma dwa patyki zamiast nóg.

Gość mariolka z torunia
poszlam ro kwczesneij do szkoły a co w tym złego???

Gość eetam patyki
szczuple to piekne szczególnie gdy sa długie mniam mniam

Gość mariolka z torunia
ktoś mnie tu oskarża kurcze ,ze pisalam juz na ten temat.. nie wiem czemu ale nieważne. podajcie jak możecie jakies zestawy ćwiczen na grubsze nogi.

Gość a skad Ty wiesz
REWELACJA,że trzeba robić aplikacje???cio???

Gość metoda ssania olejuSLONECZNIK
WIESZ??nie obraz sie ALE MASZ CHUDE NOGI!na ten wzrost za chude!!!!!!! i co z tego? poprostu taka twa wada .spójrz lepiej na zalety inne a nie żal sie jak głupia.

Gość mam chudsze od ciebie
i jakoś nikt nigdy nie powiedział mi, że mam za chude nogi nie ośmieszaj się:O mam: 49cm w najgrubszym miejscu 42cm na środku uda 33cm nad kolanem 29 mc pod kolanem 34cm w łydce 19cm kostka i wszyscy mi mówią, że mam super zgrabne nogi