Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka z torunia

MAM 23 LATA I 170 CM WZROSTU!ME MARZENIE WIELKIE TO CHOC RAZ ZAŁOŻYĆ SPÓDNICZKE!

Polecane posty

Gość Janic nie Rozumiem
jak chcesz mieć grubsze uda i łydki to rower jest najlepszy. Jak jeździsz długo ale nie za szybko. Znam się bo mam o tym na studiach i wiem jak rozbudować masę mięśniową, ale ja właśnie tego unikam choć mam takie wymiary jak Ty

Gość poziomaa
ej a jak zrobic żeby zgubic tłuszcz z ud , bieganie ?

Gość autorka jest smieszna
gdzie ty masz niby chude łydki??? nie osmieszaj sie dziewczyno, masz normalne łydki i dobrze o tym wiesz a z resztą kazdy widzi ze jestes tą sama kretynką ktora codziennie zaklada te same debilne tematy:/

Gość mariolka z torunia
osmieszkasz sie dziewczyno.jak 35 to normalne to mi cie żal ..ja jestem 170 cm dziewczyną a nie 160 cmetrowa

Gość Janic nie Rozumiem
170 i 166 to rzeczywiście duża różnica... :) Powinnam mieć 4 cm mniej wszędzie gdzie Ty. A jak ktoś ma 155cm to już powinnin mieć łydki 20 cm:)

Gość Janic nie Rozumiem
Żeby zgubić tłuszcz ważne są ćwiczenie bardzo intensywne ale krótkie. Np. jak masz rower stacjonarny to jeździsz min jak najszybciej przez 30sekund i schodzisz. I takie serie z przerwami robisz. Chodzi o to by ćwiczenie trwało krótko ale było bardzo intensywne. Czyli nie maraton na 10cm ale sprint na 100m 10razy oczywiście z przerwami na odpoczynek. Mam nadzieję ze rozumiesz :)

Gość Janic nie Rozumiem
DO Mariolki Mariolka, powiem CI jedno, pocieszyłaś mnie. Zawsze mi się wydawało że mam za grube nogi a teraz wiem że mam normalne albo nawet za chude :) KONIEC Z DIETĄ :):):)

Gość mariolka z torunia
jak to?a ile ty masz włydce?

Gość a jajajaj
sluchajcie podam wam moje wymiary i nich prosze mi ktoras powie czy moze byc, czy nie jest tak źle, no więc: łydka (w nagrubszym miejscu): 32,5 kolano:35,5 (no wlasnie moj najwiekszy kompleks :( udo: 50cm. mam 168cm i waze 51-2 kg :)

Gość lllkdddd
szkaopa z ciebie nieziemska :( do ajajaja to jest

Gość Plina
dziewczyno najwazniejsze to zaakceptowac siebie. ja tez mam chude nogi, wrecz patyki, ale w taki dzien jak dzisiaj zakladam spodnice i sarm na wszystko. według mnie lepiej wyglada gdt sponice zaklada dziewczyna ktorea ma chude nogi niz dziewczyna z poltuszami wieprzowymi.

Gość KAWALER SPOD ZAKOPCA
HHAHAAA GDZIE NOGA GDZIE BIUST TAM LEZY NASZ GUST NIE PCHAJCIE SIE DO NASZ SKIELETY.