Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka z torunia

MAM 23 LATA I 170 CM WZROSTU!ME MARZENIE WIELKIE TO CHOC RAZ ZAŁOŻYĆ SPÓDNICZKE!

Polecane posty

Gość to nie wada
to zaleta kochani szczupłe nózki sa cudowne:)wkładaj mini i szpileczki i na podryw dziewczyno:)bo pewnie za chłopem tak tesknisz co???

Gość mariolka z torunia
jestem w trakcie robienia aplikacji a co??

Gość nawet jakbys poszła rok
wcześniej do szkoły to byś była na 5 roku, po co tak kręcisz?

Gość mariolka z torunia
ale ty nie wzielas pod uwage jaki mam wzrosty chyba. moze i masz chudsze ale na pewno jestes niższa i fajnie to wyglada:(

no nic :D chyba rzeczywiscie masz kompleksy skoro wszystko bierzesz "do siebie" :) powodzenia w aplikacji i no i w cwiczeniach na nogi :D

Gość marudzisz
tylko psycholog Ci pomoze niestety

Gość mariolka z torunia
nie no tego za wiele ..co ja kręce ?to ,że w jednym roku robiłam dwa to też zle?o co wam chodzi?moj problem jest inny ::(

Gość a jajaj
Słuchaj ja też mam bardzo chude łydki, zero mięsni :/ mimo ze wyżej w udach wcale chuda nie jestem tylko te łydki i też sie wstydze chodzic w spodnicach. chociaż troszkę jakby byly zarysowane te łydki to by było ok, ale u mnie ich nie ma... tzn są ale taki szczuple bardzo :/ i te kolana wystające, porazka :(

Gość mam chudsze od ciebie
mam 169 cm wzrostu

Gość mariolka z torunia
no nareszcie mnie ktoś rozumie:(

nie ekscytuj sie tak :D prawnik powinien miec stalowe nerwy no chyba, ze zamierzasz byc notariuszem:)

Gość mariolka z torunia
rewelacjo milo ze mi zyczysz powodzenia w ciwczneiach na grubsze łydy ale szkoda ze mi nie podalas zadnych ćwiczen a tego chcialam bardzo tu sie dowiedziec:(

Gość mariolka z torunia
nie chce byc prawnikiem kochana do konca życia :) to tak abstrahując od tematu :) ale stalowe nerwy mam ale nie do moich komoleksów ..

Gość mariolka z torunia
abstrahując

bieganie rozbudowuje tkanke miesniowa i jazda na rowerze ale nie mozna tego robic codziennie. miesnie rosna gdy \"odpoczywaja\".

Gość mariolka z torunia
abstrahując

Gość mariolka z torunia
mialo byc samo h ..sorki:)

Gość mariolka z torunia
co to znaczy ze rosna gdy odpoczywaja?prosze wytłumaczmi to bie nie rozumiem:)

Gość a Ty rewelacja
co taka nawiedzona jesteś co???

Gość a jajaj
chodzialm kiedys na silownie i cwiczylam te łydki ale niewiele to dalo, nie wiem moze za malo sie staralam. taka juz chyba uroda moich nog, bez tych zarysowanych łydek :/ ale jak zaloze buty na obcasie to nie widac tak bardzo. w sumie ktos wyzej dobrze napisal, ze lepsze chude niz jakies grube łydki... ;)

Gość minhoi
jestem Twojego wzrostu i mam ten sam problem.nie moge pokazywac lydek ani ud,bo moje nogi sa patyczkowate.moze nie wygladaja jak same kosci,ale sa za chude.tez ciagle chodze w spodniach,a najgorzej jest teraz latem.doskonale Cie rozumiem i wiem,jakie to moze byc denerwujace:/

Gość kliszkaaa
no ja też mam za chude i wiem co to znaczy gdy mój facet mowi zebym zalozyla w koncu spodniece a ja nie moge bo sie wstydze:(:(:(":(":(

Gość psychologa wam trzeba naprawde
minhoi a ty jakie masz mniej wiecej wymiary tych twych nóg?[podaj jak mozesz bo moze wcale nie sa takie chude tylko ty wymyslasz?:)

nie rewelacja nawiedzona tylko reszta panienek, nie ma dnia zeby nie bylo tematu za chudych nog czy czegos innego. Rozbuduj miesnie i przytyj zeby troche tluszczyku bylo. A z reszta taka uroda. Ja tez musze zaakceptowac wiele rzeczy :) a z reszta jest tyle roznych stronek o cwiczeniach, poczytaj fachowe stronki,na ktorych udzielaja sie instruktorzy fitnesu silowni oni wiedza co i jak

Gość psychologa wam trzeba naprawde
mariolka według tego co podala niema za chudych ale chce teraz zobaczyc jakie ty masz wymiary :)jak mozesz to wymierz i podaj ..chcociaz lydki wymiar:):)

rosna gdy \"odpoczywaja\" juz tlumacze :D pobudzamy miesnie do wzrostu cwiczac, natomiast gdy robimy 1-2 dniowe przerwy w wysilku fizycznym to miesnie rosna. proste. aby zwiekszyc mase miesniowa nalezy wybrane partie ciala pobudzic do wzmozonego wysilku a potem dac im ze dwa dni wytchnienia. jesli chcemy zgubic tu i owdzie to nalezy podejmowac umiarkowany wysilek za to czesciej.

Gość mariolka z torunia
a skad ty rewelacjo tyle wiesz na ten temat??

Gość minhoi
nie wiem dokladnie..ale lydki mam takie jak Mariolka mniej wiecej.zawsze kupuje najmniejszy rozmiar spodni,bo lubie miec bardziej obcisle,tak jeszcze sie pokaze na ulicy,ale jak klika razy wyszlam w spodniczce i to do kolan lub troche przed kolana to slyszalam tyle koimentarzy,ze od tamtej pory wole nie kombinowac ze spodnicami.moze chudsze nogi lepsze od grubych,ale jak ktos gruby sie pokaze w spodnicy,to nikt tego nie komentuje,jak w przypadku chudzielcow:/

wiem tyle, bo chodze na silownie :) a jak juz cos robie to staram sie pytac tych, ktorzy sie na tym znaja zeby sobie nie zrobic krzywdy, badz nie osiagnac efektu przeciwnego do zamierzonego. poza tym posiadlam umiejetnosc czytania oraz korzystam z wyszukiwarki :) milego dnia :)

Gość Janic nie Rozumiem
Mam 166cm ważę z 54 kg. Zmierzyłam się w tych miejscach gdzie Ty i kostce mam mniej w kolanie też, w udach podobnie. I uważam że mam normalne nogi, trochę za grube w udach jak dla mnie. Nigdy bym nie pomyślała że to mało cm... Hmm... Chodzę w spodenkach ale mam problem z rozstępami pod kolanami i pogryzieniami od komarów. No ale bez przesady, jest tak gorąco!!!