Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaaaaaaaaaaaaaa

Jak zwalczyć nudę w związku???

Polecane posty

Jestem od 1,5 roku z facetem. Związek oceniam bardzo dobrze, kochamy się, szanujemy, nie okłamujemy, można powiedzieć związek idealny.... Ostatnio jednak zauważyłam, że mój mężczyzna jest chyba troszkę mną znudzony, rzadziej ma ochotę na spotkania, nie chce mu się bo gorąco, bo ma pilną robotę, którą wział z pracy do domu, a nawet i seks jest mniej namiętny. Powiedzcie jak wzbudzić tą dawną namietność, jak sprawić by "leciał" do mnie jak na skrzydłach.... ???

Nie gadaj:-P Lepiej podpowiedz coś konkretnego ....

Gość prawie_A
zamiast pierdzielic byscie poradzily...

Gość prawie_A
jak nie, jak tak :P

Gość pojedzcie gdzies
pobadzcie troche oddzielnie, zebyscie mogli sie za soba stesknic, zadbaj o siebie, moze nowy wizerunek albo zaskakujace zachowanie?

Dlaczego uważasz, że to on się Tobą znudził. baby zawsze myślą, że inicjatywa musi należeć do faceta. Bzdura. Sama do niego pojedź, napisz mu sms-a np. że czekasz na niego tu i tu, zaproś go do siebie i zażądaj natychmiastowego seksu, ale najlepiej go \"zgwałć\", możesz zmienić fryzurę na głowie, albo lonową, pojedźcie gdzies na weekend i na pewno nie gadaj z nim, że się Tobą znudził. Do dzieła!

Gość jednesty dzien
nio u mnie jest odwrotnie, mój narzeczony leci do mnie jak do miodu, a mnie to już nudzi! jesteśmy ze sobą 4 lata

Bo ostatnio mi bobra ugryzł ....i to miało być coś nowego?!Moze go teraz w jajko ugryze?