miminikna 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 Co myślicie o kotletach sojowych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarkastyczna cyniczka 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 Że trzeba je umieć zrobić żeby były naprawdę smaczne, bo te gotowe są gumowe i bez smaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miminikna 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 No więc jak je trzeba zrobić?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oldziaaa 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 a takie gotowe ze sklepu ugotowane a potem w jajku i bulce wrzucone na patelnie nie sa smaczne ? bo wlasnie sobie zakupilam i chcialam je tak przyrzadzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oldziaaa 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 jak wy je przyrzadzacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melodyjnie 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 myślimy że są pyszne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm raczej nie Napisano Czerwiec 14, 2007 pyszne wczoraj robiłam, ale kupiłam kiedys z jakiejś innej firmy i były ble, polecam z koperkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melodyjnie 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 ja kupuję sojowe a\'la schabowy, gotuję w wodzie z rozpuszczoną kostką rosołową, obtaczam w jajku i tu uwaga dodaję przeciśnięty przez praske czosnek obtaczam w bułce i na patelnię. Pycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stroken 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 Jakkolwiek bym je nie zrobiła - uwielbiam :D Nawet takie prosto z wody ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 nie wiem co kto lubi, ale ja takie gotowe gotuje w bulionie, potem kroje na male paseczki i zamiast panierki uzywam mieszanki \"grill meksykanski\" kotany. potem na niewielka ilosc oleju i smaze, wychodzi gyros wegetarianski. do tego salatka albo tortilla, jakis lekki sos jogurtowy i jest to doskonale danie na lato. kalorie znosnie, mysle nie wiecej niz 350. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak sie je gotuje Napisano Czerwiec 14, 2007 to do bulionu dobrze jest dodac sos sojowy i troche pokrojonego czosnku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miminikna 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 ja dzisiaj zrobiłam i wyszły mi ohydne, tyle, że obtoczyłam je w samym jajku i buch, na patelnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka1973 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 halo miminko.co do kotletow sojowych to tak.ten bulion w ktorym je gotujesz ma byc dosyc mocny.to znaczy za mocny na normalna zupe.wtedy nabiora fajnego smaku.potem je odciskasz ale nie za mocno,bo suche tez nie dobre.do panierowania sprobuj gotowe panierki sa super.u mnie w domu nawet moje corki zajadaja sie soja.a jeszcze rok temu nikt z nas nie wiedzial ze cos takiego istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach