Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43543543

Co sądzicie o seksie z niepełnosprawnym mężczyzną?

Polecane posty

Gość 43543543

znam takiego jednego, jest sliczny ,ale niestety jezdzi na wózku inwaldzkim bo ma niedowlad w nogach...

Gość a co sadzicie
o seksie z amazonka????

Gość kafe-terianka
nie patrzmy na ludzi jak na maszyny sprawne - niesprawne tylko jak na ludzi

jestem amazonka od lutego 2007. Jak narazie nie moge narzekac na powodzenie...wrecz przeciwnie...panowie ogladali mnie na poczatku z ciekawoscia... a teraz jak klona...

Gość kurnachatka
jeśli ten sex mialby być bez miłości to nigdy na coś takiego bym się nie zgoziła

Ja Go pragnę i pożądam, ale niestety nie dane mi zasmakować tych rozkoszy... :( Też jeździ na wózku. Jest tak zajebiście przystojny, te oczy... ten uśmiech... och 😍 Ale cóż... :( Oboje mamy kogoś tak więc nic z tego 😭

jaceeeeeeeekkk-> z twoich wypowiedzi wynika ze tez jestes kaleka ale umyslowym:-O

Gość dadcdc
czemu nie ja się zakochuję zawsze w intelekcie, czymś interesującym w mężczyźnie, w jego poczuciu humoru i pewności siebie, jeśli opakowanie jest niekompletne, to nie szkodzi

jacekkkkkkk->niestety nikt z nas nie jest w stanie przewidziec co sie moze wydarzyć w przyszłosci, nawet Ty mozesz skonczyc na wozku (czego oczywiscie Ci nie zyczę)

ja pierdole ale niektorzy igracie z losem. Jeszcze rok temu bylam wysportowana dupa... Mialam piekne cialo, wlosy po pas... 6 miechow pozniej dostalam diagnoze : rak piersi... Na dzien dzisiejszy chodze bez cycka, wlosy wylecialy mi juz po pierwszej chemii a pod wplywem cortizonu wygladam jak lalka napompowana powietrzem... Niech niektorzy zastanowia sie co pisza, bow kazdej chwili moze im dach na leb spasc i przekreslic wiele planow. A wtedy taka kupka nieszczescia oczekuje wspolczucia i krzyczy ze nikt jej nie rozumie i nie akceptuje... Tyle mojego... :) ...

Gość Brat Wody
A ja myślę odwrotnie niż Jacek... seks z pełnosprawną kobietą?? BLEEEEEEEEEEEE, tyle razy nas niepelnosprawnych ludzie upokarzaja, ja mialbym teraz kochac sie z pelnosprawna kobieta? Za nic!

Gość dokrecik1
[zgłoś do usunięcia] krecik1976 ja pie**ole ale niektorzy igracie z losem. Jeszcze rok temu bylam wysportowana d**a. Mialam piekne cialo, wlosy po pas .6 miechow pozniej dostalam diagnoze : rak piersi. Na dzien dzisiejszy chodze bez cycka, wlosy wylecialy mi juz po pierwszej chemii a pod wplywem cortizonu wygladam jak lalka napompowana powietrzem. Niech niektorzy zastanowia sie co pisza, bow kazdej chwili moze im dach na leb spasc i przekreslic wiele planow. A wtedy taka kupka nieszczescia oczekuje wspolczucia i krzyczy ze nikt jej nie rozumie i nie akceptuje. Tyle mojego.brawo dobrze pwoedziane

Gość na tak zadane pytanie...
Znam człowieka, który podczas swojej pracy jako mechanik maszyn stracił trzy palce. Znam drugiego człowieka, który w wypadku stracił prawą nogę. Znam człowieka, który przez błąd lekarzy stracił stopę. W końcu znam człowieka, który urodził się bez rąk i nóg. Czy przez to nie są ludźmi? A każdy człowiek ma uczucia i pewne potrzeby. Bo seks nie jest domeną ludzi bez ubytku w ciele. Ktoś już wcześniej pisał, że ważny jest człowiek. Znam też człowieka, który nie ma ubytków ciała, lecz zabił drugiego człowieka. Przebywa w więzeiniu. Ludzie, którzy go znają, gdyby mogli zabiliby go na miejscu i pewnie by go nie pochowali. A czy ktoś zastanowił się, co zrobić, żeby już więcej nikogo nie zabił? Jak pomóc naszemu społeczeństwu abyśmy potrafili patrzeć na ludzi po ludzku. Pozdrawiam

Gość gość
Ciekawe te wasze wypociny,jestescie normalni.Ja jestem tetraplegikiem,kiedys tam zlamalem kregoslup w odcinku szyjnym co spowodowalo paraliz ciala od szyi w dol.Niestety mam wzwody czlonka pomimo ze go nie czuje.Marze o seksie z kobieta,wiemm ze nie zaspokoje sie tym,ale moje oczy i zmysly by w tym cudnym intymnym "dzialaniu"seksualnym nasycily sie pieknymi wspomnieniami ktore utracilem na zawsze.I teraz smiejcie sie ze mnie..

Gość gość
przykro mi .. Pozytywne jest to, że byłeś z kobietą, wiesz jak smakuje i przeżyłeś to o czym niektórzy marzą. Masz co sobie wspominać i wyobrażać. Choć myślę, że znalazłyby się kobiety, które chciałyby Ci sprawić tę przyjemność.

Gość gość
Dziekuje za zrozumienie,napisze tylko tyle,widok nagiej kobiety i jej zaangazowanie sie w seks z niepelnospawnym to dla niego moze i jest czyms bardzo wielkim doznaniem oczywiscie w mozgu,cialo jest lecz nie odbiera zadnych bodzcow fizycznych.Kobiety,przepraszam Was za moje wywody,ale pragne,marze,nawet tylko poflirtowac z madra zmyslowa kobieta,mysle ze takie sa i nie odrzuca ich czyjes kalectwo.Ja mam dewize kochac wszystkich, ludzie sa cudowni...(ja w to wierze)pozdrawiam wszystkicn A..

Gość gość
Pamiętaj, że dla wielu kobiet najbardziej erotyczną częścią mężczyzny jest Jego mózg ;)

Gość gość
Wiem o tym,tylko on pozwala mi egzystowac.

Gość gośćKinga
Nie zamykaj się, dziś są możliwości nawiązywania i utrzymania kontaktów. Życie mamy jedno. Dobranoc 🌻

Gość gość
Dziekuje Ci Kiingusiu,uwierz mi,zycie mnie uczynilo prawie twardym.Dobranoc.

Gość gość ten powzej
Wszyscy milcza,mysla ze problemy rozplynely sie...

Gość gość
Sex z niepełnosprawnym koszmar. Za kasę tylko.

Gość niepełnosprawny ruchowo
Módl się,może ominie Ciebie ten problem.

Gość andiwrak
Temat bardzo wazny,tabu spoleczne,jezeli kobieta chce popisac z tetraplagikiem to prosze,amazonki-ja Was rozumiem.

Gość gość
Najważniejsze w seksie jest mózg. Ja nie miałabym problemów z tym ze ktoś jest niepełnosprawny. Seks jest w naszym mózgu dopiero potem jest mózg.

Gość gość
* miało być dopiero potem jest CIAŁO:)