Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzab

Czy ktos dostal mieszaknie socjalne w lodynie??

Polecane posty

Hej!!! Mam 3-miesieczna coreczke i mieszkam w lodynie chce starac sie o mieszkanie socjalne ale nie wiem gdzie isc moze ktoras mi pomoze powie gdzie mam isc

Gość michalinka 334
witaj....najlepiej wpisz w wyszukiwarce mieszkanie socjalne w uk i tam wszystkiego się dowiesz, ja czekam okolo 6 miesięcy i jeszcze nic,a mieszkam poza londynem gdzie niby latwiej o takie mieszkanie.

Gość a ile jestes w ...
Londynie ... czy Twoja córka przyszła naśiat w UK ?

Gość ja sie kurka
dziecko zrobilo to trza bylo se pierwiej mieskzanie zalatwic.... a nie teraz do obcego rzadu sie prosi o miejsce zeby dupe zagrzac.... biedna ta twoja corka....

Gość DARNALIA
Wstyd i jeszcze raz wstyd.Jak mozna starac sie o mieszkanie komunalne zaa granicą.Coz to za POlacy wyjechali z POlski,chyba maja racje ,ze wiekszosc tych POlakow to zwykłe cwaniaki ,nieroby.

Gość DARNALIA
mieszkanie socjalne miało byc

Gość lollipop**
jaki wstyd??? wstyd to krasc i boso chodzic. jak sie nalezy to trza brac!!!!

Gość a ci co zostali
to frajerzy, niedoroby,i nieudaczniki

Gość ja dostalam wlasnie
4 bed :D

Gość Marbolo
a podczas 2 wojny swiatowej jak nas wykiwali to nie wstyd??? Powiem tak, jak sie komuś nie podoba to niech wraca do Polski. Anglicy otworzyli swój rynek dla Polaków właie na rządowym poziomie). Raz że nas zrobili w konia z sojuszem kiedy Hitler nas zaatakował, dwa że po wojnie w jałcie sprzedali nas właściwie za nic. A nasi lotnicy w międzyczasie walczyli z faszystami o Anglie i to skutecznie. Więc jak się któremuś angolowi coś nie podoba to odsyłam do Historii. Jakby tego było mało to przypominam że Król Artur i rycerze okrągłego stołu pochodzili z Sarmacji. Terenów położonych obecnie we wschodniej Polsce i na Ukrainie. Powyższe fakty nie uprawniają oczywiście do bydlęcego zachowania, które niestety często można zaobserwować na ulicy przy okazji spotkania Polaka. Ale z pewnością nie czuje żadnej ujmy na honorze korzystając w pełni z tutejszych praw jako europejczyk czy Polak. Pozdrawiam;) Mario ze Lwowa

Gość a Polacy
to ciagle wojne przezywaja. Nie tylko Polska ucierpiala, ale jest krajem ktory najglosniej placze !!!

Gość Marbolo
sory, ja wcale nie płacze i nie krzyczę. Poprostu nie uważam się za kogoś gorszego tylko dlatego że pochodzę z Polski. Nie chcę żadnych odszkodowań ani zadośćuczynienia, chcę jedynie korzystać z pełni praw obywatela UE bo pochodzę z kraju wcale nie gorszego od Anglii. Tłumaczę jednak pewnę uwarunkowania geopolityczno-historyczne ludzom którzy uważają że czegoś powinienem się wstydzić lub czegoś mi ne wolno. Spotkałem się z opinią że Polacy powinni wracać do Polski i echa tej opinii usłyszałem na tym forum, dlatego reaguję. To wszystko. Daleko mi do populizmu historycznego który uprawia obecny Polski rząd. Niejednokrotnie nawet wsyd mi za nich.