Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

GRY dla kobiet-POMOCY!!

Polecane posty

Witam! Czy może mi ktoś polecić jakieś fajne gry pc dla kobietek? Dla kobietek, czyli nie o strzelaniu, zabijaniu itd choć wiem ze i kobiety w takie grywają....... dziś weszłam do sklepu z grami i jedyne gry(dokładniej 4 gry na cały sklep) które były przeznaczone typowo dla kobiet miały znaczek od 3 roku zycia........ cała reszta byla raczej dla facetów. Interesowały by mnie gry przygodowe i zręcznościowe:) Jeśli ktoś może coś polecić to będę bardzo wdzięczna:)

Ja polecam grę \"Lineage 2\" - RPG on-line, gdzie gra się z innymi ludzmi. Kobiety całkiem nieźle sobie radzą w tej grze, zazwyczaj nawet odgrywają główne role. Z innych polecam zdecydowanie \"Sims 2\" - choć ani to przygodowe, ani zręcznościowe. Polecam też rzeczy ze stajni \"Diablo\" - choć nigdy nie grałam, wiem, zę wiele moich koleżanek przepada za \"Diablo 2\". Ja obecnie pocinam w Titan Quest i mozę isę podobać (Hack and Slash, ale gustowny, bez złołnieży ze spluwami itp)

a moze Simsy ?? albo jakis tycoon - to strategie ekonomiczne (np. railroad tycoon), albo gianty (cos podobnego - np. traffic giant) albo np . Cywilizacja

Gość nie wiem czyje to
ja kiedyś się zagrywałam w oba Fallouty i Arcanum :) Diablo w obu odsłonach- suuuper :) a tak poza tym to np. Final Fantasy, kocham tę serię ;)

Gość osiemdziesiatsiedem i juz
hmm dla kobiet moze broken sword moje kolezanki w to graja ja polecam quake arena:D,settlers III oraz worms armagedon:]

Gość light
"dziś weszłam do sklepu z grami i jedyne gry(dokładniej 4 gry na cały sklep) które były przeznaczone typowo dla kobiet miały znaczek od 3 roku zycia........ cała reszta byla raczej dla facetów." i slusznie. Kobiety maja inne przyjemnosci. Gry zostaw dla facetow.