Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myśleć

Cos mnie mdli dziś od rana i boli mnie troszke podbrzusze

Polecane posty

Gość nie wiem co myśleć

ale okres mam dostac dopiero we wtorek bo w niedziele rano biore ostatnią tabletke Rigevidonu. Biore go juz 5 miesięcy a tak w ogóle to tabletki regularnie biore od roku. Dodatkowo zabezpieczaliśmy sie prezerwatywą. Ostatnio stosunek miałam jakies 3 tyg temu gdy brałam pierwszą tabletke z tego pakowania. Wczesniej jak brałam inne tabletki to własnie zle sie czułam miałam mdłosci, zawroty głowy.....a moze cos zjadłam i dlatego mnie dzis mdli??? tylko czemu mnie brzuch troszke boli??:( juz nie wiem nic...biore te tabletki od roku wiec wiem co i jak a dzis nagle ogarnoł mnie nieuzasadniony strach ze moze jednak???:( uspokójcie mnie prosze

Jesli bralam tabletki regularnie, nie pominelas zadnej to wszystko powinno byc ok, a brzuszek czasem pobolewa, za wczesnie zeby to byl objaw ciazy, ktoory pojawia sie dopiero w dzien spodziewanej @. Poczekaj do wtorku, jak nie nadejdzie to tescik. Wiem ze ciezko wytrzymac ale nie wkrecaj sobie ciazy!

no i po co wariujesz??? na pewno nie jesteś w ciąży, skoro brałaś tabsy regularnie, do tego była gumka to nie wiem jakim cudem!!! a niedobrze ci może być z baaardzo wielu powodów. to samo z bólem brzucha. mówisz że inne tabsy rzucałaś przez złe samopoczucie, może z tymi jest tak samo??? nie przejmuj sie :)

Gość nie wiem co myśleć
w zasadzie to ja miałam tak dziwnie ten okres bo najpierw jak brałam tabletki to dostawałam w 4 dzniu przerwy, potem w 3 a teraz dostaje 2 dnia a zdazyło sie ze juz 1 ale zawsze trwał 4 do góra 5 dni...wiec nie wiem ile mam czekac??? brałam regularnie, nie brałam antybiotyków ani zadnych leków które mogłyby obnizyc skutecznosc anty...

Gość nie wiem co myśleć
ale przy tych czuje sie swietnie, zadnych dolegliwosci, zero bólu piersi a wtedy bolały cały czas, cera mi sie poprawiła, nie plamie, nie miałam przy nich nudnosci ani zawrotów głowy ale pewnie schizuje;)

Na sto procent to schiza, naprawde nie ma zadnych objawoow tak wczesnej ewentualnej ciazy. Jezeli sa to sa one wkrecone. A jesli do tego doszla gumka - zero stresu! Jesli masz watpliwosci do do tych tabletek idz do ginekologa i skonsultuj swoje watpliwosci bo na forum nie znajdziesz raczej eksperta.

Gość nie wiem co myśleć
ja to nawet tabletkom i gumce nie ufam ;) jestem straszna:(

Gość Eli00
do "nie wiem co myslec" sluchaj kiedy ja bralam tabletki antykoncepcyjne to sie juz niczym dodatkowo nie zabezpieczalam i w ciaze nie zaszlam, bylam bardzo dobrze zabezpieczona (mnostwo razy zdarzylo mi sie nawet zapomniec wziac tabletke a raz to nawet wzielam dwie na raz nie wiem czemu) mnostwo o ile nie wiekszosc par tak robi tzn uzywa tylko tabletek anty przez wiele wiele lat i wpadki nie maja jesli Ty dodatkowo uzywasz gumki to od razu widac ze sie bardzo boisz dla mnie to by bylo nieprawdopodbone gdybys zaszla w ciaze przy takim zabezpieczeniu (chyba bym sie normalnie sadzila z firma produkujaca te tabletki hihihihi) a te mdlosci to moga byc jak najbardzoej wlasnie od tych tabletek, czesto kobiety tak wlasnie reaguja, czasem trzeba tez mzienic tabletki na inne pozdr

Gość nie wiem co myśleć
rozmawiałam z matką i ona mi powiedziała, ze moge sie zle czuc przez upały i w sumie by sie zgadzało bo jak sie zle czuje albo jestem chora to mnie juz wczesniej boli brzuch i dostaj eokres zaraz na drugi dzien przerwy..... zmieniac nie chce bo przy tych sie czuje dobrze a wczesniej brałam regulon i novynette i czułam sie fatalnie..