Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i się puszczacie

Ideałem kobiety jest dla mnie cnotka, pragnąca sie oddać temu jedynemu

Polecane posty

Gość i się puszczacie

To jest prawdziwy wzór kobiety

Gość upppppp
zgadzam sie :)

Gość lex casus
nieprawda, cnotki, zagrzybiale wykrzywione....i nie chciane przez innych. Oto prawda

Gość Natka000003
To ja jestem :)

Gość oczywscie dopoki sie nie odda
bo potem ten jeden jedyny ukochany wyczekany pusci ja kantem z inna i zostanie dla ciebie pospolita szmata jak kazda inna ktora dziewica nie jest, nie ? zacofany prostak :O

Gość i się puszczacie
To niech się odda dopiero w noc poślubną...

Gość cnotki z reguly z czasem
staja sie najlepszymi kochankami, a te co popuszczaja kazdemu sa mechaniczne i nijakie :O bo nie ma w nich emocji :O

Gość co za pieprzenie
głupot

Gość cnoteczka
nio ja czekam na tego jedynego... jestem jeszcze dziewica... i bede sobie czekała bo wirze ze go kiedys spotkam...:)

Gość piwo karmi
no nie znowu ten 30 letni prawiczek sie nie moze pogodzic tym ze nikt go nie chce.....

Gość Piękna 30latka
Cieszę się, że pojawił sie wreszcie topik dla mnie. Na poprzednich puszczalskie chciały mnie zakrzyczeć. Miło, że są jeszcze ludzie dla których liczą się takie wartości. ja ukochanemu mężczyźnie oddam sie dopiero po ślubie.

Gość Zaden facet
nie jest tego warty

Gość piwo karmi
kiedys jedna babka sie procesowala po slubie bo czekala z seksem a po slubie okazalo sie ze facet ma niesprawnego fiutka bo byl biologiem i mu jakis zwierz go odgryzl... prawdziwa historia

piwo karmi ta historia chyba trochę naciągana. Jeżeli ludzie się kochają to nie robią takich numerów, że takie sprawy wychodzą dopiero po ślubie.

Gość ele20
ja tez oddam sie temu jedynemu po slubie

Gość mala222
No i co... ja się oddałam mojemu mężczyźnie, nie wyobrażam sobie żebym mogła być z jakimkolwiek innym ale on.. miał już kobiety i wiem, że aniołkiem nie był, poprzednią dziewczynę miał tylko do seksu-mówił jej z góry, że nic nie czuje a ona i tak mu się dawała chociaż tak naprawde była w nim zakochana i cierpiała - teraz jest ze mną, kochamy się,planujemy przyszłośc ale nie umiem o tym zapomnieć, że kiedyś dotykał innych:(

Gość realnie i rozsadnie
piwo karmi prawda jak bum cyk, ogladalem to na tvn anna-maria wesolowska, cos z procesami sadowymi

Gość ciasteczkooo noca
miał już kobiety i wiem, że aniołkiem nie był, poprzednią dziewczynę miał tylko do seksu-mówił jej z góry, że nic nie czuje a ona i tak mu się dawaa 00 to dorosła kobieta. Chyba rozumie co sie do niej mowi:) Wiesz nie zgodziłaby sie na takie cos gdyby i ona korzysci nie miała. Oprocz sexu miała towarzyswtwo i inne porfity. I nie ufaj tak łłozm.. sa ludzie co umieja płakac na zawoałnie, db aktorzy jak M wisnia i mandaryna. Sa tez takie kobety. Aby miec faceta potrafia wzbudzic w nim zal, wiazc na listosc bya tylko był z nimi. Bo młay dobrze- profity. jesli wczesniej z nim spała i było ok to nie wierze w zadne milosci rok potem, chyba ze z korzysci ktore widziala. A to zadna milosc.