Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak ją przekonać

Moja dziewczyna goli okolice bikini tylko wtedy gdy wychodzi na basen lub plażę

Polecane posty

Gość łysy
Moja dziewczyna od kilku mięsiecy unika seksu, a w dodatku przestała o siebie dbać:/ Nie myje włosów, ma brzydkie odrosty, I co najgorsze NIE GOLI SIĘ. Nie dość ze nie goli włosów łonowych to jeszcze przestała golić nogi i pachy. Jak jej się pytam dlaczego przestała o siebie dbac mowi ze nie ma czasu. Kiedys to była naprawdę piękna i seksowna dziewczyna, ale teraz juz tak nie jest... Co sie z nią dzieje? CO mam robić?

Gość mozeeeeee
moze ona poprostu chce cie rzucic i nie wie jak to zrobic wiec chce zrobic tak ze ty ja rzucisz przez to ze o siebie nie dba a moja dziewczyna uwaza ze ona moze sie czuc nie dowartosciowana i chce zwrocic na siebie uwage jak zobaczysz jakis jej postep pochwal ja bedzie chciala wieej to zacznei o siebie dbac :))) kup jej jakis prezencik ale nie golarke hehe tylko jakiegos misia :D pisz tu mi nowiny co z nia bo mnie zaciekawiles :)))

Gość MARTINUSEK
Moja dziewczyna ma czasem ogoloną cipkę , jest bardzo szczupła i czasem mam wrażenie że mam przed sobą nieletnią ... Serio ... Ale tak mnie to podnieca że mam wytrysk , przed samym włożeniem penisa do pochwy. I smak cipki ogolonej jest całkiem inny niż zarosniętej. Ostatnio włożyłem cały nos do środka i wąchałem ten zapach ... coś wspaniałego !!!

proste rozwiązenie...mówisz "kotku może pójdziemy na basen, albo na plaże(jesli odpowiednia pora roku)" ona pobiegnie się ogolić a wtedy ty mówisz "eee, jednak nie chce mi się pływać...rozmyslliłem się" i zaciagasz ja do sypialni.

Gość malaemm
co za problem golić się tam? codziennie biorę prysznic/ kąpiel i jak tylko widzę, że odrastają to te 5 minut różnicy mi w życiu nie zrobi i mogę je poświęcić nie wyobrażam sobie, żeby mój facet całując mnie tam musiał czuć kłaki między zębami, napewno nie byłoby to miłe poza tym czuję się jakoś źle z zarostem w tym miejscu włosy toleruję tylko na głowie:D

Gość zyyyyyyy
ja to nie wiem jak mozna sie tam nie golic..przeciez to jest oblesne;/ nie pokazalabym sie chlopakowi zarosnieta taka..chyba bym sie spalila ze wstydu. ale jak kto chce no nie sa gusta i gusciki

Gość ales napisal.....
"Bo nie przeszkadza mi, że pod pachami po goleniu ma ślady owłosienia, że nie goli rąk, że ma meszek na brzuszku..." :O bo chyba tylko wtornemu debilowi przeszkadzalby meszek na brzuchu :O

Gość akurat wlosy na brzuchu
nie sa ladne

Gość gość
Ja też golę sobie, nie chcę żeby facetowi wchodziły włosy w zęby.

Gość ałwidersejn
Ja się nie golę, żeby być idealnie gładka musiałabym to robić chyba 3 razy dziennie, a jeszcze mnie nie p****ało. Depilacja? Boli jak diabli, na 2 dzień mam włosy. Krem? Zawsze zostają włosy, ile bym nie trzymała. Także mam to w d***e, nie golę od kilku lat. Tez mi wystają poza majtki i się tym nie przejmuję.

Gość gość
A ja zawsze golę cipkę, lubię jak partner mi ją potem liże.

Gość gość
Nieogoloną też można lizać

Gość gość
Jak byłam młodziutka i cnotliwa to mi chłopaki lizali nie ogoloną ale teraz to marudzą jak im włosy w zęby wchodzą.

Gość gość
moja też goli cipkę i nie mam o to żalu do niej.

Gość gość
Ja też sobie golę bo tak lubi mój chłopak.

Gość gość
Moja też c**eczkę goli.

Gość gość
Ja też strzygę sobie genitalie