Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak ją przekonać

Moja dziewczyna goli okolice bikini tylko wtedy gdy wychodzi na basen lub plażę

Polecane posty

Gość o jezu ale wielkie
singiel - chronią, nie przed drobnoustrojami, ale przed odparzeniami w lecie w wysokich temperaturach - one nie są ot tak po prostu.. natura je z jakimś przeznaczeniem tam umieściła. tyle ze teraz jest większy wybór ubrań ze tak napisze i ryzko odparzeń maleje. dlatego też uważam ze należy je usuwać. są nieestetyczne

tylko do tematu: Powinieneś się cieszyć że twoja dziewczyna swoje futro chce pokazywać tylko Tobie a nie jakimś tam \"ratownikom\" :P

o jezu ale wielkie----->zgadza się one nie są\" tak poprostu \"ale tak się składa,że są między innymi po to aby chronić właśnie przed bakteriami itp.więc singiel miał troche racji ale o tych oparzeniach :D to pierwsze słyszę. hm... ale skoro tak piszesz...

Chyba o czym innym myślimy. Ja nie mówię o tych włoskach na udach (te to chyba lecą razem przy depilacji nóg, nie?) tylko mi się wydaje, że on miał na myśli, że te łonowe są tak duże, że aż rozchodzą się na boki. Dla mnie to obrzydliwe. Sam mam gęste włosy łonowe i je skracam nożyczkami bo nie lubię jak mam taką kępkę :|

Gość izzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
No ja też nie pisałam aby chodowac futro:) ale chodzi o to aby były włoski,pasek włosków.Jeśli chodzi o to ze dziewczyna ma na udach włoski,to musi isć do endokrynologa,bo to jest choroba.

Gość Jak ją przekonać
Niestety ona włosów łonowych z ud nie goli. Goli uda tylko do miejsca gdzie kończy się normalne owłosienie nóg, a zaczynają włosy łonowe przy pachwinach :(

Gość nie jest to żadna choroba
już nie wmawiajcie ludziom bóg wie czego:O Jak się goli lub depiluje to jest normalne, ze to owlosienie sie jesczez bardziej rozrasta

Gość Jak ją przekonać
To nie jest choroba. U bardzo dużej części kobiet owłosienie łonowe wychodzi nieco na uda i to normalne

Gość izzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Miałam koleżanke z hiruscyzmem,rzeczywiście miała włosy łonowe ciągnące sie do ud,poprostu na udach nie miała normalnych włosków,ale widoczne ciągnące sie pasmo od łona.Jaeżeli ta dziwczyna tak ma to zgadam sie wyglądaja okropnie.

wyslij fotke to powiemy ci czy naprawdę jest tak tragicznie jak piszesz :)

Gość Kamulka
Wiesz, każdy ma swoj pogląd na te sprawy. Ja ogólnie nie lubię owłosienia na swojej cipce i golę wszystko, co się da. Mój facet to uwielbia i ja się czuję z tym dobrze, higienicznie i estetycznie. Ale jeżeli miałabym takie problemy jak piszą dziewczyny, to pewnie wolałabym już te kłaczki. Porozmawiaj z nią, że to jest dla Ciebie nieestetyczne, spróbuj jakoś łagodnie na nią wpłynąć. Przecież to Twoja kobieta i Tobie powinna się podobać.

Gość do singiel
ma na udach bo zaczela sie depilowac na bikini mam to samo-na poczatku na udach nic nie mialam a odkad zaczelam depilowac bikini (zostawiam pasek) to na odach tez mi rosna:O straszne szlag mnie przez to juz trafia...

Gość i znowu bzdury
Owłosienie się nie rozrasta. Jak goli się włosy to na początku są ostre i ciemniejsze i tyle. Tylko u mężczyzn zarost na twarzy może rosnąć w nieskończoność i np przeszkadzać w jedzeniu, ale to to trzebaby długo długo zapuszczać (tak jak włosy na głowie), a to, że w różnych okresach życia włosów jest więcej lub mniej zleży od hormonów, po menopauzie u kobiet często pojawia się problem z włosami ale na to lekarz może przepisać hormony.

Gość i znowu bzdury
I jeszcze jedna rzecz. Chyba jest różnica w gęstości włosów u dziewczyny w okresie dojrzewania i u dorosłej kobiety.

Gość Bezki
Jak jej bedziesz lizal c*ipke to zakrztus sie wyjmij jeden z wlosow i powiedz "kłaczek ":P

Gość orty
"i znowu bzdury" - dzieki za wpis, z ust mi to wyjelas/wyjales... :)

Gość ja bym rzucil taka dziewczyne
nie chcialbym takiej miec

z jednej strony lasce sie nie dziwie,nawetb nie wiecie jak boli depilacja w miejscach intymnych to nie to samo co depilowac nogi czy jak u faceta golic brode.JAk jestescie tacy madrzy pożyczcie depilatory albo wosk od swpich dziwczyn badz siostr i zdepilujcie swoje klejnoty ,ciekawe co wtedy powiedzie :P Nie mowie ze taka nieogolona jest ladna i wogole, sama mimo iz nie mam chlopaka depiluje sie w tamtych miescjach regularnie i to nie dlatego ze ladniej wyglada a jakos sie lepiej wtedy czuje hehehe ale nie dziwcie sie kobietom ze czasem nie dchce sie tam depilowac ,to cholernie boli,pamietam jak ja pierwszy raz to zrobilam,myslalam ze zdechne z bolu :/

Gość Bezki
czarna oliwka - wtedy musi byc zaopatrzony w tik taki :P

Gość upupupppppppp

Gość wloszka hm
dziewczyny, ja tez mam wlosy na udach, takie czarne. kiedys byly blond ale jak ogolilam kilka razy uda to tam zaczely rosnac czarne. tylko tam na gorze na poziomie myszki. nie pwoinno sie golic na zero bo wtedy nie ma ochrony. kolejna sprawa - wlosy rosna szybciej, sa czarne i mocne jesli sie nie odpowiednio ubieramy, owlosienie sluzylo kiedys za ochrone przed zimnem nie zapominajcie o tym. zwierzeta nadal z tego korztstaja ;p wg powinno sie golic te wlosy na udach i zostawiac tylko pasek na myszce. takie owlosienie wyglada estetycznie, a jednoczesnie chroni przed drobnoustr. ale chcialabym zeby moj chlopak a kiedys maz tez troche poskromil swoje wlochy....

Gość wloszka hm
chodzilo mi o to ze nie powinno sie golic myszki na 0. uda i pachwiny jak najbardziej!!

Gość facettttttt
mi sie podobaja wlosy lonowe w pachwinach i na udach

Gość ochydaaaaaaaaa
wedlug mnie wyzej jest pelno bzdur hehe i osobiscie uwielbiam na 0 wszystko bo wlochy mnie obrzydzaja hehe ale ten pasek oczywiscie tez bym zakceptowal ale wlochacze na udach jak by mi sie moja piekna rozebrala i bym zobaczyl futro wylazace jej z majtek to odrazu by leciala do lazienki to golic to jest ochydne a ten pasek nom moze nawet kogos podniecac :P i jezeli jeszcze chroni przed "tymi" drobnoustrojami to super :) przezyl bym wkladajac wacka przez nie za duzy busz nie za duzy w sensie nie ten "pasek wlosow" 5 centymetrowych ale tak do 2 cm dlugosci :))) pozdrawiam a swojej dziewczynie ten chlopak powinien dac ultimatum albo golisz klaki z ud albo przy mnie sie nie rozbieraj hehehehe

Gość a moj facet uwielbia zarosniet
e cipki. Ja sobie gole a on mnie prosi zebyn zapusciła. Kwestia gustu i tyle:)

Gość ochydaaaaa
prosi cie o to zebys zapuscila wlosy nawet na uhadch ? czy tylko na cipce ? ale zgadzam sie z tym ze to kwestia gustu ale skoro moda wyszla na cialo bez wlosow wiec wiekszosci wydaje mi sie to bardziej podoba

ja bym jej na twoim miejscu powiedziała - ma Ci się prawo to nie podobać a jej chyba zależy, żeby się podobać swojemu mężczyźnie?? czy może się mylę. jeśli jest odwrotnie to Cię wcale nie szanuje