Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mac

dieta niełączenia z Claudii

Polecane posty

Gość aico
dieta nielaczenia jedzenia z zoladkiem?

Gość gosina
hej1 CZYTAŁAM MENI TEJ DIETY I CZY WY NAPRAWDĘ CHUDNIECIE NA TEJ DIECIE BO MI SIĘ WYDAJE ŻE JA BYM CHYBA TYŁA A NIE CHUDŁA . bYŁAM NA NORWESKIEJ I TAM SCHUDŁAM 7 KG W 2 TYGODNIE ALE BARDZO SIĘ OGRANICZAM . iI PRZEZ PRZYPADEK TU TRAFIŁAM I CHCIAŁA BYM SPRÓBOWAĆ TEJ DIETY ALE BOJE SIĘ ZE NA NIEJ PRZYTYJE . JEŻELI KTOŚ SIĘ JESZCZE ODCHUDZA LUB ODCHUDZAŁ I TU ZAGLĄDA TO PROSIŁA BYM BARDZO O ODPOWIEDZ CZY KTOŚ NA TEJ DIECIE SCHUDŁ :):) JĘŚLI TAK TO JA TEZ JA ZACZNE Z GÓRY DZIĘKUJE I POZDRAWIAM WAS

Gość bębenek
Naczytałam się tych róznych waszych odczuć związanych z dietą niełączenia.Ja jestem zwolenniczką jak najbardziej tej diety. Stosowałam ją kilka lat temu, ale wprowadziłam ją jako sposób zdrowego odżywiania się. Byłam wtedy osobą ,,dużą"", przy wzroście 170 cm ważyłam 80 kg. Wcześniej stosowane diety nie przynosiły rezultatów, wymiękałam. Na nowym sposobie jedzenia niezauważalnie, bo w wydłużonym okresie czasu, około roku schudłam15 kg.Niestety od jakiegoś czasu ze względu na stresy zaczęłam jeść jak każdy Polak, korzystający z rodzimej kuchni. Na rezultat nie trzeba było czekać długo.W TEJchwili moja waga wskazuje 75kg.Nie należę do ludzi młodych, jestem w wieku, że metabolizm zaczyna szwankować. Ale od dziś zaczynam zmieniać siebie. Jeśli nie teraz, to już nigdy mi się nie uda. Chcę dodać, że trzymanie się sztywnego jadłospisu, który podaje Klaudia jest nie racjonalne.Po co dodatkowo się stresować, wystarczy potraktować ten jadłospis jako propozycę.Najważniejsze, trzymać się zasady, nie łączyć. Oswoich poczynanaich dam znać za około tydzień

Gość lueva
Hejka wiem, że to stary topik, ale ja właśnie zaczynam tę dietkę:-) Może znajdą się chętni do pogaduszek? Pozdrawiam!

Gość ewkarmel
Witam, Jest tam ktoś jeszcze, zaczynam dietę niełączenia i chciałam wymieniać się uwagami Ewa

Gość gość
Super dieta. Pamietam ją. Schudłam na niej bez wyrzeczeń około 15 kg w 3 miesiące. Niestety gdzieś mi się zapodziała. Może ktoś posiada jeszcze tą dietę. Była ona w formie czerwonej składanej i małej książeczki.

Gość gość
A na tej diecie mozna siepozbc oponki brzusznej?

Gość gość
Haloooo jestescie?

Gość gość
cofnij się do pierwszych stron , tam jest całe menu

Gość gość
a dokładnie na 1 stronę 16.06.07 godz,11,43

Gość bognaaa556
od dzis nielacze białka z weglami , tylko niech ktos dolaczy sie :)

Gość gość
JEST TU KTOS

Gość gość
GOŚĆ E Ja od dziś zaczynam dietę rozdzielną , mam dużo do stracenia ale ucieszy mnie każdy ubytek wagi , fajnie by było gdyby ktoś do mnie dołączył pozdrawiam

Gość Marysienka782
Ja od 3 miesięcy stosuję dietę 1200kcal do tego dużo się ruszam bo chodzę na aqa aerobik i biegam a raczej truchtam bo trochę mam za dużą wagę by tak swobodnie biegać! ale dodatkowo przyjmuję African Mango http://szczupla-kobieta.pl bo to dzięki niemu udaje mi się utrzymać na diecie bez podjadanie między posiłkami a wiemy jak jest trudno utrzymać się na diecie i nie podjadać. Ubyło już 15kg!